Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Много лошо,в събота като беше по-топло и от покрива на блока паднала буца лед на капака и ся той е като корито,пръснало единия фар и закачило малко калника.Ама фаровете вече дойдоха,че другия пък му беше счупена ябълката и като мина през дупка и се клатеше та взех два,пък капака като се постопли ще я вкарам в един гараж и аз ще си го направя.Ами Паце с тебе кво стана.Pac3to написа:и аз съм такаivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Ами ударих отзад едно таксиivailo rachev написа:Много лошо,в събота като беше по-топло и от покрива на блока паднала буца лед на капака и ся той е като корито,пръснало единия фар и закачило малко калника.Ама фаровете вече дойдоха,че другия пък му беше счупена ябълката и като мина през дупка и се клатеше та взех два,пък капака като се постопли ще я вкарам в един гараж и аз ще си го направя.Ами Паце с тебе кво стана.Pac3to написа:и аз съм такаivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
.. и направих малка беля.. фара единия счупен,капака огънат.решетката счупена и бронята ,където е номера се сцепи..ужасна зима сега само пеш ходя освен на работа.Да вземи да се стопли ,че ми писна...
Коментар
-
Това къдеPac3to написа:Ами ударих отзад едно таксиivailo rachev написа:Много лошо,в събота като беше по-топло и от покрива на блока паднала буца лед на капака и ся той е като корито,пръснало единия фар и закачило малко калника.Ама фаровете вече дойдоха,че другия пък му беше счупена ябълката и като мина през дупка и се клатеше та взех два,пък капака като се постопли ще я вкарам в един гараж и аз ще си го направя.Ами Паце с тебе кво стана.Pac3to написа:и аз съм такаivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
.. и направих малка беля.. фара единия счупен,капака огънат.решетката счупена и бронята ,където е номера се сцепи..ужасна зима сега само пеш ходя освен на работа.Да вземи да се стопли ,че ми писна...
Коментар
-
Toва се случи на светофара до стоматологията (Училище Васил Левски),ако се сещаш къде се намиратMartous написа:Това къдеPac3to написа:Ами ударих отзад едно таксиivailo rachev написа:Много лошо,в събота като беше по-топло и от покрива на блока паднала буца лед на капака и ся той е като корито,пръснало единия фар и закачило малко калника.Ама фаровете вече дойдоха,че другия пък му беше счупена ябълката и като мина през дупка и се клатеше та взех два,пък капака като се постопли ще я вкарам в един гараж и аз ще си го направя.Ами Паце с тебе кво стана.Pac3to написа:и аз съм такаivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар