profusion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Djalev написа:За неделя един приятел със 156 ще го накарам и той да дойдеprofusion написа:За другия път ще дойде още една Алфа, която не е идвала досега, така че мислете му :D
Аз имам някакви планове в събота да замина за Гърция и в неделя да се прибера, но ще направя всичко възможно за срещата да съм на линия ...
Коментар
-
Прав е колегата крайно време е да се организираме фятаджиите, все пак отиваме да се забавляваме не да копаем, не се чудете повече а на следващата среща да дойдат всички който преди това казаха, че ще дойдат няма да споменавам именаprofusion написа:Е Вие все се силите и все не идвате. Айде идвайте и стига сте се чудили. Много весело минават срещите
"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Mupo_87 -
Mupo_87
.....
щом си за 2 дни си добре , мойта вече втора седмица почва от като е тамBEL4O написа:дам ама утре сше го вкарам в бокса за малко поправки дребни драскотини и след 2 дена излиза дано не сам на работа в неделя
Коментар
-
Mupo_87
.....
еми ударих я ,уж беше леко а цял мост се наложи да сменявам + един калникBEL4O написа:
кво и е толко бе лелеле ама моита има драскотини за това сше я вкаржам дразна се така ...
и използвам момента да разкарам всички емблеми лайстни и глупости по колата , искам да придобие по изчистен вид
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар