iceflame написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
Ами на Свети Константин има 25 см. сняг...И на Цигов Чарк ще е там някъде!Дано ,както казваш ,да е изчистен пътя през Пещера...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Пътят до Велинград е почти перфектен. А от колеги, които скоро са минавали Пещера-Батак, разбрах, че участъка бил много лош. Предлагам да минем по пътя за Велинград (през Ракитово). Мисля, че така разстоянието се удължава не повече от 10-ина километра в сравнение с традиционния маршрут през Пещера.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хайде да измислим нещо за тази неделя...
Ако искате като преди - 14 часа пред зала Хебър...
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Май Пролетната среща ви е дошла в повечеPredatorsi написа:Хайде да измислим нещо за тази неделя...
Ако искате като преди - 14 часа пред зала Хебър... 
Айде де никой ли не е навит за тази неделя ,да се видим на по кафенце...
Коментар
-
Имам едно питане извън тая тема, ама понеже утре съм си в Пазарджик, само някой от вас може да ми свърши работа, евентуално. Търся да купя две стандартни стоманени джанти 14" за Браво-то (нови или стари), че утре ще сменям гумите и ми се ще да не свалям зимните от джантите. Трябват ми до утре, дори да не намеря, ще сменям гумите така или иначе. А относно срещата, съм навит за кафе/бира в рамките на града :D
Коментар
-
На Запад има един вулканизатор -срещу жълтите кафета ,мисля че там имаше стоманени джанти ,но какъв цолаж са - не знам...Може да пробваш и при Билла-та ,по пътя за новия мост има един вулканизатор - аз от там си взех летите джанти ,мисля че там има стоманени...Единствено мога да ти кажа няколко гумаджииници и ти да провериш в тях...1-ви. Тръгваш посока Икономиката ,от Спортното ,гумаджийницата се пада от дясно...2-ри. Срещу парк Острова има два ,единия е точно срещу входа ,при моста ,няма как да не го видиш - има гуми и джанти изкарани отпред...3-ти. Срещу жълтите кафета (кв. Запад)...4-ти. От Билла-та тръгваш към новия мост и няма как да не го видиш ,то е точно на ъгъла на кръстовището...Дано съм бил полезен...dikanio написа:Имам едно питане извън тая тема, ама понеже утре съм си в Пазарджик, само някой от вас може да ми свърши работа, евентуално. Търся да купя две стандартни стоманени джанти 14" за Браво-то (нови или стари), че утре ще сменям гумите и ми се ще да не свалям зимните от джантите. Трябват ми до утре, дори да не намеря, ще сменям гумите така или иначе. А относно срещата, съм навит за кафе/бира в рамките на града :D
Коментар
-
Е поне вече знаеш къде има гуми и джанти...dikanio написа:Щеше да бъдеш, ако не беше спирането на сайта точно сега, но мерси все пак
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар