Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна сбирка на Фиат форума! 22 Март Велико Търново

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Tornado написа:
    beast31 написа:
    Yavor написа:
    maiska написа:
    Yavor написа:
    Пишете ме и мене - 2+1 ( на 4години )Жена ми даже ще си смени работния график.Как е положението с хотела - ще ми искат ли пари за детето?Кой друг ще води деца и колко големи?
    Аз съм с момче на 8 години Обаче не съм го писала защото още не знам дали ще идва с мен.
    Аааа, вземай го - да си играят с моя.Той знеш ли как обича батковци!Айде бе хора - кажете кой ще води деца. Ако моя ще е динствен може да го пратя да погостува на баба си една вечер. Ама трябва да знам, а ми се иска да е с мен.
    Аз ако се впиша в графика ще ви доведа и дама на 7,купона ще е пълен!Само още не знам дали половинката ми ще е свободна,затова се въздържам от записване!Колеги,не е ли много рано четвъртък?
    Абе аз шъ ги доведъ моите мадами ама ша вдигнат всичко у въздуха.Трябва им само един час климатизация и настройка и стой та гледай.
    Fiat Punto 1.1 6Speed

    Коментар


      1. iee - 2 (без хотел)2. kosta - 33. maiska - 24. phoenix - 2(без хотел)5. Aveo - 26. ilkor - 37. Tornado-2 (без хотел)8. GTipo - 19. Pecho - 110. kilar - 211. Immortal - 2 или 3 (засега не се знае брат ми дали ще е свободен, но иначе е мераклия)12. Lane Staley - 2 ( без хотел )13. JacK`DanielS - 1 (без хотел)14. Georgi Hinov - 1 (без хотел)15. Yavor - 2+116. stenli - 2 (без хотел)17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile18. autoborsa - 1

      Коментар


        Tornado написа:
        Тоя празник бърка цялата работа.
        Не знам как винаги го измисляте точно по празника, когато се изсипва цяла северна България у наше село. И винаги го решавате седмица по-рано. В Търново по принцип целия март е зор да се резерве някъде, особено за празника.

        Коментар


          И ко ша праим ся? На никъде сме освен варианта Карлово.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

          Коментар


            огледахте ли хотелите в Горна Оряховица, Лясковец, и двете са на 4-6км от Търново...ние ще сме в Лясковецhttp://www.hotels.bg/catalog/%c2%e8%...s.htmlУтре ще се обадя и аз тук там, пък винаги можем да се прехвърлим в Карлово :D
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

            Коментар


              Ако в последния момент се реши за Карлово то това трябва да де не по късно от утре до обяд!!!Хората ми дадоха срок защото и тук ще имат гости по повод 22 март!Иначе ми се разхожда и на мен до Търнво но май няма къде да се спи, а и по 40 кинта на човек ми е малко множко за едно преспиване! :D Аз пак ще помоля някой да види в тоя хотел до стадиона как са цените, състоянието и има ли места ?
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
              Porsche 944 S2
              http://www.valmcrae.snimka.bg/
              http://vbox7.com/user:val_mcrae
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

              Коментар


                Към хората, които се колебаят.

                Към хората, които се колебаят.Призовавам всички, които се колебаят да дойдат да се запознаем.Ние не сме една затворена група от хора, които си говорят, ние сме форум.Това основно означава, че всеки е свободен да изрази мнението си и да бъде с нас,ние не сме една група то хора, квартални, които се познават и ходят всяка неделя на кафе, а сме група от хора, които имат една основна мисъл - взаимопомощ, разбирателство, приятелство.Тези три качества ни свързват и разширяват кръга от хора около нас. С всяка среща се появяват нови хора,с всяка среща колите и хората стават все повече, никого не сме върнали, с никого не сме се отнесли зле.Повечето от нас не се познават лично и е наистина интересно да срещнеш човека, който първо си опознал единствено по характер.Обръщам се към хората, които се колебаят - ние сме мафия.Мафията си помага, мафията расте и приема нови членове. Мафията кара Фиат, Ланчия, Алфа.Мафията щи се събере и ще си изкара зверски добре в Търново и това ще бъде нашата национална слеща, на която ще се развием. ще се развием в общество, ще пуснем корени навсякъде. Ще развием един дух на разбирателство и сплотеност, който отдавна дори нашите политици не могат да постигнат. Ще видим един град в цялото му великолепие.Ще се насладим на българщината, напитките, хапването и атмосферата.В този ред на мисли, грешка е да се мисли че присъствието е загуба на време. Ще бъде удоволствие за всеки от вас.Основната група се записва тук, ако не успеете да се запишете до четвъртък, няма проблеми. Има запасни варианти за настаняване, стига да сте с нас!П.П. Пичове, в четвъртък сутринта Авео ще занесе капарото за Болярската къща!Всичко е уговорено! 33лв стаята като за една вечер! Със закуска! 3 звезди! В Арбанаси!
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                Коментар


                  Така е, така е.Хайде да се видим, да се запознаем. Аз съм много срамежлив ( почти като онзи в "Да убиеш присмехулник" ), но ще се престраша
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                  Коментар


                    Re: Към хората, които се колебаят.

                    П.П. Пичове, в четвъртък сутринта Авео ще занесе капарото за Болярската къща!Всичко е уговорено! 33лв стаята като за една вечер! Със закуска! 3 звезди! В Арбанаси![/quote]Само не разбрах това на стая- 33лв. значи за 1 човек или за двама?
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

                    Коментар


                      Понеже и аз сега виждам развитието на темата без да съм сигурен ми се струва че е на човек.Ама кво толкова дали ще е 20 или 30 нали става даума за една вечер.Не мисля че е толкова голяма пречка да се се съберем и да се видим.Правим го по 2-3 пъти в годината все пак ...

                      Коментар


                        Re: Към хората, които се колебаят.

                        val_mcrae написа:
                        П.П. Пичове, в четвъртък сутринта Авео ще занесе капарото за Болярската къща!Всичко е уговорено! 33лв стаята като за една вечер! Със закуска! 3 звезди! В Арбанаси!
                        Само не разбрах това на стая- 33лв. значи за 1 човек или за двама?[/quote]За 1 човек. Оказва се добра цена като за празника на Търново. Обаче само на празника е купона.И аз в началото се дръпнах, но за една вечер - става.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                        Коментар


                          Кво стана сега?Няма ли вече места в Болярската къща?Аз утре ще знам дали ще тръгвам с вас,а гледам,че вече капарото ще се внася.Всичко ли е запълнено или аз пак не съм разбрал нещо?
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

                          Коментар


                            Колега за сега е запазен целия хотел и в четвъртък ще се плати капарото според окончателната бройка.Така че има 1 ден за размисъл.

                            Коментар


                              Fiat Punto 1.1 6Speed

                              Коментар


                                Аз се уточних:1. iee - 2 (без хотел)2. kosta - 33. maiska - 24. phoenix - 2(без хотел)5. Aveo - 26. ilkor - 37. Tornado-2 (без хотел)8. GTipo - 19. Pecho - 110. kilar - 211. Immortal - 212. Lane Staley - 2 ( без хотел )13. JacK`DanielS - 1 (без хотел)14. Georgi Hinov - 1 (без хотел)15. Yavor - 2+116. stenli - 2 (без хотел)17. Mindzu - 1 (без хотел) - ей това е моя номер Smile18. autoborsa - 1

                                Коментар

                                Working...
                                X