Ванка ти си нашата гордост!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Ае те от плюнки вечи ни са виждат, ама ша зема и аз да дода да поплюя малко ФауВе’ата, чи бая плюнка съм им събралivanko_rs написа:Ей съпривари ма с тоз въпросidm написа:Викаш само Гоуфистите а? За пасатаджиите ш си мълчимnylon написа:. Заповядайте да поплюем на воля Гоуфувите

Добри ко викаш за пасаторите,тях ще ги плюем ли 
Само кажете до колко продължава сбирката, че много често свършвам работа след 19 ч....
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Другия път недей да крийш тази студена 43 градусова напитка и гадните домати и краставици в колата ,ами ги сложи на масата.Ние ще ги оправимmoko написа:Ами ако някой го чака "болна" жена на легло и студена 43 градусова напитка, съпроводена с някви гадни домати, краставици, сирене и т.н. задължително ли е присъствието до упоменатия по-горе час?
демек ще те оттървем от тях
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Вие к`во искате, после като ви спрат полицаите на връщане, мен да обвините, че насила съм ви накарал да употребите прозрачната 43, градусова течност и съм ва сложил в колите, пък и снощи имаше доста малки деца (с майките си), че можеше да стане бела. Дай сега за едното пиене, да се разведем с жената.ivanko_rs написа:Другия път недей да крийш тази студена 43 градусова напитка и гадните домати и краставици в колата ,ами ги сложи на масата.Ние ще ги оправимmoko написа:Ами ако някой го чака "болна" жена на легло и студена 43 градусова напитка, съпроводена с някви гадни домати, краставици, сирене и т.н. задължително ли е присъствието до упоменатия по-горе час?
демек ще те оттървем от тях 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар