Айде бе колеги, отпуските свършиха, малко по-сериозно.Вчера много камерен състав бяхме...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Имам в предвид че трябва да се акумулират малко средства най-вече за гориво,а и да се прегледат колите като за последно,щото все нещо изникваcoupe 2000 написа:И трите дена ли?ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на Копринка
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Там сме си,няма промянаcoupe 2000 написа:От 19:00 часа ли беше?Немога да обещая че ще дойдаidm написа:Ми до тук щом никои не каза нищо начи няма да ходи никоиcoupe 2000 написа:неразбрах някои ще ходи ли на събирането на Копринка?
Ако имаш желание утре вечер на Пъба можеш да ги питаш 
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Що три?Два дена са - събота тренировки и квалификации, неделя самото състезание.Да видим дали турбо-динозаврите ще харесат Драконаcoupe 2000 написа:И трите дена ли?ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на Копринка
Коментар
-
Ами три, защото 22.09 понеделник е почивен ден.ici написа:Що три?Два дена са - събота тренировки и квалификации, неделя самото състезание.Да видим дали турбо-динозаврите ще харесат Драконаcoupe 2000 написа:И трите дена ли?ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на Копринка
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Момчета вече съм онлайн.В сряда ще дойда.Интересува ме колегата ванко_рс дали ще присъства да му поръчам нещо
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар