то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покаже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Кат гледам помпата не е толкова трудно http://axm-auto.com/index2.php?brand...1&show=1Ама пак мноо пари.Само не мога да си обясня защо скимиче като я въртим на ръка.anto 1752 написа:то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покаже
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан
, а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа.
поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.
Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Олеле вкарал си се в някакъв филм.Какво стана с луфта на водната помпа има ли разбит лагер?anto 1752 написа:помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан
, а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа.
поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
|незнам за мон-амура,ако не намериш нищо ще отидем на другата към бузовград да пробваме,пиши ко е станало днеска?anto 1752 написа:имам биене на шайбата на динамото, съвсем леко е, но явно то износва пистите на ремъка
. ще ходя на Мон-амур да търся някое читаво, ама дали ше има
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар