Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Айде VIN стягай се да пием кафе,само се разберете за часа,ако Tornado не е тръгнал още,в колкото кажете аз съм тамVIN написа:Ами разберете се след 12:00 съм свободен. Владо да ми звъннеTornado написа:Колко часа ако е по рано може да мина.Днес оправихме Бравото на Владо.Вече е с нови спирачки и течност изхвърлихме катрана от системата.VIN написа:Ще има ли Казанлъшки фиати за среща утре или да си правя друг график????
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
blondi_74
Къде е панаира, нали още не е започнал празника на розата, вчера четох програмата?Иска ми се да се съберем с колегите и да го посетим колективно
Коментар
-
blondi_74
искаш да кажеш, че и сега има сергийки :DVIN написа:Той панаира си е две седмици и повече даже, спокоино
Коментар
-
Панаира е на стадиона,започва точно от мястото на срещите самата програма по празника не е започнала още,но панаира си е на 100% в действиеblondi_74 написа:Къде е панаира, нали още не е започнал празника на розата, вчера четох програмата?Иска ми се да се съберем с колегите и да го посетим колективно
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
blondi_74
Леле в събота или неделя ще дойдаshterbaka написа:Панаира е на стадиона,започва точно от мястото на срещите самата програма по празника не е започнала още,но панаира си е на 100% в действиеblondi_74 написа:Къде е панаира, нали още не е започнал празника на розата, вчера четох програмата?Иска ми се да се съберем с колегите и да го посетим колективно

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар