shterbaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Няма да ти обърнат внимание в Казанлък батка.Ние тука в Стара Загора уж бяхме сериозни,а все се събираме по 5-6 коли.Ако искаш ела някоя неделя на паркинга на Техномаркет да се видиме и кой знае за напред може да си правим заедно срещите да се събереме поне 15-тина коли да има някакво впечатление от нас.Ако решите да дойдете в 17 часа на въпросния паркинг.Ние все пак сме около 5 човека сериозни,които присъстваме на всички срещи всяка неделя.До нови срещи и дано се видиме.VIN написа:Здравеите! Нов съм току що се регистрирах и съм навит да се срешнем да се запознаем с феновете от Казанлък 2-ма 3-ма колкото имат желание като няма други желаещи
които е навит да ми пише ЛС.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Малко трудно ще намеря време точно в неделя но благодаря за поканата все пак съм семеен и трябва да обърна време и на семеиството само в неделя почивам. Ако успея да се измъкна ще ти пратя ЛС един два дена по рано дано да успеете да привлечете повече фенове до тогава. Успех!popara801 написа:Няма да ти обърнат внимание в Казанлък батка.Ние тука в Стара Загора уж бяхме сериозни,а все се събираме по 5-6 коли.Ако искаш ела някоя неделя на паркинга на Техномаркет да се видиме и кой знае за напред може да си правим заедно срещите да се събереме поне 15-тина коли да има някакво впечатление от нас.Ако решите да дойдете в 17 часа на въпросния паркинг.Ние все пак сме около 5 човека сериозни,които присъстваме на всички срещи всяка неделя.До нови срещи и дано се видиме.VIN написа:Здравеите! Нов съм току що се регистрирах и съм навит да се срешнем да се запознаем с феновете от Казанлък 2-ма 3-ма колкото имат желание като няма други желаещи
които е навит да ми пише ЛС.
Коментар
-
Е па то при нас също има женени с деца и идват цялото семейство,така че може да си спретнете лека семейна екскурзийка.Ако имате желание де.VIN написа:Малко трудно ще намеря време точно в неделя но благодаря за поканата все пак съм семеен и трябва да обърна време и на семеиството само в неделя почивам. Ако успея да се измъкна ще ти пратя ЛС един два дена по рано дано да успеете да привлечете повече фенове до тогава. Успех!popara801 написа:Няма да ти обърнат внимание в Казанлък батка.Ние тука в Стара Загора уж бяхме сериозни,а все се събираме по 5-6 коли.Ако искаш ела някоя неделя на паркинга на Техномаркет да се видиме и кой знае за напред може да си правим заедно срещите да се събереме поне 15-тина коли да има някакво впечатление от нас.Ако решите да дойдете в 17 часа на въпросния паркинг.Ние все пак сме около 5 човека сериозни,които присъстваме на всички срещи всяка неделя.До нови срещи и дано се видиме.VIN написа:Здравеите! Нов съм току що се регистрирах и съм навит да се срешнем да се запознаем с феновете от Казанлък 2-ма 3-ма колкото имат желание като няма други желаещи
които е навит да ми пише ЛС.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар