VIN написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Обсъждахме го с Владо и май ще стане.VIN написа:VIN написа:Има ли желаещи от Казанлък да се повозим заедно до Хасково в неделя??? Ако има да се записват тук
че сам не ми се тръгва
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 много много ме е яаадVIN написа:Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем
п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притеснява
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Наско ако искаш в събота ела до Стара Загора и ще дойдеш с мене аз ще тръгна около 14 часа.Вечерта се връщам,а в неделята мисля от сутринта да съм там!VIN написа:Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем
п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притеснява 
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аааа аз не съм те дразнил да се разберем.shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
правилно,но само ти се сдържа да не звъннеш май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Tornado написа:Аааа аз не съм те дразнил да се разберем.shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Че аз да съм ти звънял??? Аааааааааа???shterbaka написа:правилно,но само ти се сдържа да не звъннеш май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Tornado написа:Аааа аз не съм те дразнил да се разберем.shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар