popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Ми ся няма кинти от почивки,срещи и излети!Все пак си имам приоритети!Ако не е тайна пиши кви пари се намират из Казанлък!shterbaka написа:Ади де кво чакашpopara801 написа:Да ти е честита новата придобивка Владо!Мноо добре стои.Дано и Аз се изфукам някой ден така!shterbaka написа:вижте с какво се сдобих днес
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Айде така да го кажа,горе долу едно излизане на къчма в Ст.Загораpopara801 написа:Ми ся няма кинти от почивки,срещи и излети!Все пак си имам приоритети!Ако не е тайна пиши кви пари се намират из Казанлък!shterbaka написа:Ади де кво чакашpopara801 написа:Да ти е честита новата придобивка Владо!Мноо добре стои.Дано и Аз се изфукам някой ден така!shterbaka написа:вижте с какво се сдобих днес

Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
с баничарката ли?може,обади се по рано да се оправяVIN написа:Айде деshterbaka написа:Наскооо айде на кафе бе еии,забраих ти мутрата?
писах им утре да ида в Зарата по рано и да пием кафе на била, ако искаш аиде с мен 
днеска се разцепих на картинг пистата в Пловдив,наках се от кеф,отидох за малко и изкарах почти едно състезание
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар