Имам предложение да възродим кварталните срещи. Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Квартални срещи.
Collapse
X
-
Kuku написа:Нещо за "Надежда" и околията?!
kilar написа:Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!Четвъртък на паркинага на ХИТ и ПРАКТИКЕР м/у Обеля и Люлин от 18ч.Rigel написа:Хубава идея! :D Паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР мисля че е подходящ... пък има и кафе ...
Близо е и за Надежда и за Св.Троица
Коментар
-
Е на "Peoples" зад Била, не можах да се наканя и да намеря време да дойда, но "на паркинага на била и практикер м/у Обеля и Люлин" надявам се да успея да дойда, особено след като се преместих от Младост-1 в Обеля-2...Rigel написа:Kuku написа:Нещо за "Надежда" и околията?!
kilar написа:Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!Четвъртък на паркинага на била и практикер м/у Обеля и Люлин от 18ч.Rigel написа:Хубава идея! :D Паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР мисля че е подходящ... пък има и кафе ...
Близо е и за Надежда и за Св.Троица 
Мястото е много подходящо! :D
Коментар
-
Сливница при технолукса ако идваш от центъра си в дясно и се вижда има светофар и колегата е икал да напише май при хит и практикер че билата е в ляво на сливница и технолукс-а.На мен там ми е доста по близко от Peoples не че ми пречи нещо и за там ,ама или съм на работа или си забравям ,за неделните към 11 си спя обикновенно още :D Колегите от алфа форума са май на билата в надежда ама сега на тоя студKuku написа:"Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?!
Къде е това? 
не ги знам на паркинга ли седят или са в кафе.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
.... имам предвид на паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР http://bgmaps.com/services/maps/redi...f19ca19ba0f923Kuku написа:"Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?!
Къде е това? 
Коментар
-
Точно там! :DRigel написа:.... имам предвид на паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР http://bgmaps.com/services/maps/redi...f19ca19ba0f923Kuku написа:"Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?!
Къде е това? 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар