ха ха ха Кой изръчка най-яко :P Не вървяли дизелите а....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срещите зад "Била" на"Peoples" - Архив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какво разбираш под нова конзола-гредата която свързва двата калника и носи фаровете ли.blagun написа:Не е вярно, че никой не прави нищо по колата си, с общи усулия се опитахме да оправим фаровете ми, но не успяхме..... трябва нова конзола за светлинитеAnaboliy написа:Посъбрахме се
Добре беше ама май никои не прави нищо по колата си
)) Само дето вартяхте гуми :P /И аз де
/А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ника на Колегата(Милен) с бялото Уно е "Frost_mh"Anaboliy написа:А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Оправи гиAbarth. написа:Абре благуне бат бобо оправи ли ти фаровете
:D Сега са като на Волво , като запалиш колата и те се включват, ама лошото е, че щеш-нещеш на фарове през цялото време ще караш...
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Конзолата, на която са двете лостчета - за светлините и за чистачките, че са едно цялоTornado написа:Какво разбираш под нова конзола-гредата която свързва двата калника и носи фаровете ли.blagun написа:Не е вярно, че никой не прави нищо по колата си, с общи усулия се опитахме да оправим фаровете ми, но не успяхме..... трябва нова конзола за светлинитеAnaboliy написа:Посъбрахме се
Добре беше ама май никои не прави нищо по колата си
)) Само дето вартяхте гуми :P /И аз де
/А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Тя моята кола си понавървява деnikolai_slavista написа:Ми то твоите фарове са неспасяеми.Щом ние неможахме да ти помогнем няма кой.
Абе колата ти много върви, ти беше от първите който изръчкаха колите си като си тръгвахте след тебе имаше още много. 
Аз я изръчках от нерви, че пак трябва да давам пари за некви глупави ремонти на лостчета.....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар