Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща. Като гледам вече сме 4 коли сериозни, направо да забием колчето за дата и място и да си знаем. Чакам предложения - място (може и бензиностанция) на удобен път, със заведение, добре ще е да има и детски кът (ама може и сам да дойда), ако може да е близо до морето за да е пълен кефа и да има паркинг все пак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща по морето.
Collapse
X
-
Позна, точно това ми е идеятаjujumunguru написа:
Веднага след държавния изпит ли ще заминаваш?Нямаш търпение да се свърши?:P
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Най-вероятно сега в неделя ( 08 юли 2007) потегляме за морето, ще се мотаем край брега до 22 юли. Основно ще търсим Варна и околностите, но ако знаете прилично място за преспиване между Варна и Бургас (две легла) на цена около 10-15 лева на вечер на легло (да има баня), кажете за ориентация.Интернет ще ползваме от дъжд на вятър по клубове (двайсет дни няма да пипна компютър, какво щастие).Шкорпиловци мислим като вариант, ако някой е наясно как е там, моля да драсне тук два реда.Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
За мен няма значение, дали ще се видим през деня или вечерта, може би най-добре ще е следобед/привечер примерно....Yavor написа:Охо, значи засега успяваме трима да се съберем, мирише ми на морска среща...Как да ги направим нещата - през деня, или вечерта???Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
К-г Каваци, к-г Зл.Рибка, но си мисля че най-добре за тая цел е кея на р.Ропотамо. Малко далече от Созопол и морето, но има място за колите, не е толкова натоварено, има си кръчма и е много прияно местенце. Направление Созопол-Приморско, след Дюни, минава се моста на Ропотамо и веднага в ляво се влиза на паркинга със заведението и кея.Yavor написа:Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Идеята е много добра, знам го мястото.Отсега предлагам следното:На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам.Ако някой има други идеи или някакъв проблем, или нещо друго - нека пише тук.Аз дори и като не съм си в града всеки ден поне ще чета във форума, така че ще знам какво става.Gugev написа:К-г Каваци, к-г Зл.Рибка, но си мисля че най-добре за тая цел е кея на р.Ропотамо. Малко далече от Созопол и морето, но има място за колите, не е толкова натоварено, има си кръчма и е много прияно местенце. Направление Созопол-Приморско, след Дюни, минава се моста на Ропотамо и веднага в ляво се влиза на паркинга със заведението и кея.Yavor написа:Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Трима сигурни сме:Ти, Fire999, аз. Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва.Ще се чуем към четвъртък по телефона, аз лично ще ви прозвъняmsotiroff написа:Ок, значи на 21-ви (събота) към 19 ч. на кея на Ропотамо.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Днес си проверих графика за уречената дата и час,свободен съм-идвам...Тел. ми го има във форума,но все пак 0888529055Yavor написа:На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам..Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Еха, ще се радвам най после да се запознаем!vesko.t написа:Днес си проверих графика за уречената дата и час,свободен съм-идвам...Тел. ми го има във форума,но все пак 0888529055Yavor написа:На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар