Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за "July morning" в Тюленово...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Покана за "July morning" в Тюленово...

    Уважаеми колежки и колеги..........наближава една паметна и култова дата, която всеки, запазил бунтарското и младежкото в себе си, отбелязва на този ден......"July morning"....посрещане на изгрева и зареждане с положителната и носеща надежда за повече щастие и любов юлска утрин. Макар, че празника символично се причислява на хипарското движение в България, мисля че всеки, независимо дали е хипар, рокер, млад или стар, би се пречистил емоционално и духовно под първите лъчи на юлското утро, в съпровод с култовата песен на Юрая Хиип...........в този смисъл, предложението ми е следното............тъй като в последните години празникът стана широко известен, все повече и повече хора се събират на Камен Бряг.......на мен лично не ми допада глъчката и масовостта на това място, за това отправям предложение за посрещане на утрото на съвсем близо място - с.Тюленово...прилагам карта по-долу. Спането е на палатки / ако въобще се спи... / или който както........от София в петък вечер тръгва група приятелчета, които ще посрещна и откарам до Тюленово......предлагам на варненци / а и не само те /, да се организираме и ако няма идеи за нещо по-различно, да се присъедините към нас......Ето карта и снимки от мястото, за заинтересованите, ICQ от профила или моб. телефон 0885 003763 - Явор..Поздрави на всички

    #2
    Много добро местенце е това не пропускам лято да не отида до Тюленово. Сигорен съм обаче че ще е пълно с много хора особенно след рок концерта в Каварна.

    [Skype - FIAT_FREAK

    Коментар


      #3
      От Тюленово са ми най-хубавите спомени. Пустите пари нема за бендзин, иначе щяхме да отидем :D
      Brava 1.6 16V, Бензин

      Коментар


        #4
        Ейййййй! Може и мен да броите при добро стечение на обстоятелствата... То нали знаете, св. Паралей е малко плаващ празник, особено както 01.07 се пада викенд... . Ако е рекъл шефа - ще дойдем и ние със жената :D Абе да попитам по-големшките тук... Има едно време една колежка, голяма симпатяга от по-старата генерация откачалки/хипари/палаткаджии... Та тя ми е разправяла, че местенцето за Джулая ургиналдъ в България попринцип е Варвара. Има ли нещо такова или просто с годините се е изместило нагоре към Камен бряг?

        Коментар


          #5
          Права е била колежката ти - Варвара е култовото място за посрещането на Джулая, но с течение на времето нещата се израждат. Скоро ми разправяха, че на Варвара дънела яко чалга като посрещали джулая предишни години.
          FIAT Marea 1.9TD Weekend

          Коментар


            #6
            !

            По стечение на обстоятелствата и аз съм там!Aveo, ще звънна като стигна :D
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

            Коментар


              #7
              И аз ще пътувам в нея посока, но на 1-ви рано от Русе. За съжеление ще отърва събитието. Кофтито е, че съм с малката и няма как да тръгнем в събота, за да прекараме една вечер под открито небе.
              Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
              Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

              Коментар


                #8
                Към колко часа ще сте там?
                FIAT Marea 1.9TD Weekend

                Коментар


                  #9
                  ...към 7 сутринта в събота ще посрещам на ЖП-гара хората от София и тръгваме натам.......доста хора заявиха присъствието си, което значи че е възможно да щъкам здраво между Тюленово и Варна за да ги извозвам, така че пори всички положения още към 10 часа ще има хора там.....Ако някой има нужда от помощ или извозване, да звънка....Заформя се страхотен джулай.....бравоP.S....носете си палатки и манджа...ще правим нещо като барбекю....

                  Коментар


                    #10
                    Аз ще съм само със жената, така че 2-3-ма може да взема. Обаче е кофти, че зависим от графика на жената и със сигурност ще пътувам вечерта, незнам в колко, може и да е късничко - 22-23ч. Довечера след 6-7 ще мога да обява точен час и ако има закъснели желаещи да се извозим натам. Поне хубавото е, че ще се пропусне тягостното начало на опознаването в началото и ще пристигнем на готов купон, лошото - че ще трябва да се наваксва... А всеки знае колко си го отнасят наваксващите.... едит: 0886200011 - Пешо

                    Коментар


                      #11
                      Ох леле мъка! МАКАААААААААААААААААААА! Да пиете и за мене ей! А пък сега тъкмо слушах по Z-Rock как е минал концерта на ДИО с Блек Сабат в Каварна и направо откачам вече !!!!!Ама то пък човек не може да е навсякъде! Айде бе мама му стара кога ще измислят телепортацията.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

                      Коментар


                        #12
                        ...благодарение на колегата "bubachko", се оказа, че има и хотелче там...ето инфо, ако на някой не му се спинка на пясъка...http://www.tuk-tam.com/index.php?ac=...ocation_id=384

                        Коментар


                          #13
                          Ние с жената обмисляме да се хвърлим във Фиата и да тръгнем натам, но все още не сме го решили. Малко се поохарчихме и ние напоследък, че да видим...Ако решим да идваме - ще се чуем по телефоните. П.С. Нямаме палатка.

                          Коментар


                            #14
                            Immortal написа:
                            ..........П.С. Нямаме палатка...........
                            ....на тез "фотьойли" в темприна не сте ли спали бре.....

                            Коментар


                              #15
                              За добро или зло - не сме. В старата кола (Ситроена) сме спали, и то не на седалките, ами направо в багажника (хечбек беше и задните седалки падаха напред, като ставаше цяла спалня).Темпрата досега не се е налагало да я тестваме, но и това ще стане.

                              Коментар

                              Working...
                              X