Съфорумци,днес срешихме да правим барбекю!Барбекюто ще бъде утре на Витоша, срещата е на Била-та която е близо до бул. България в 9 сутринта.Решихме го в състав NSO, kilar, nikolai slavista, Abarth и GTipo.Всички от форума са поканени!П.П. Носете паржоли, барбекюта, пиене, салати - всичко! Имаме поляна с течаща вода.Евентуално навитите - пишете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ В СОФИЯ
Collapse
X
-
Обстановката е отлична , само трябва да се организираме.... (което е доста трудно)Ако за утре няма желаещи , предлагам да го направим за следващата седмица или по следващата но да сме доста народ.Времето е иделано , а и една среща на форума на чист планински въздух ще ни е от полза.Ето снимки от мястото :.jpg)
П.П: Предлагам темата да бъде направена важна докато не се организираме и да си направим сбирката.Някоя друга пържолка и бирица няма да навреди на никой.
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
При прочитането на горното, получих лек гъдел по небцето и...... леле как ме засърбя педала на Типотоооо.... ама имам уговорки за утре мама му стара... Не че ще мина без мЕсо, ядЕнье и пиЕнье де .....HCO написа:...Някоя друга пържолка и бирица няма да навреди на никой...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На абарт двувалката е разглобена цялата за основен ремонт,амортесьори,каре,дискове,накладки,датчик,дж анти....//// написа:Вече съм пил. Как да тръгна? Да еееееееее... маааааааа.... му. Що не казахте по-рано. Имам 500 км без друг шофьор. Тъкмо щях да се запозная с Абарт да си премерим двувалките.
Ще се организираме пак няма страшно
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Както и написах по горе , да я направим темата важна доакто не се разберем твърдо кога ще да е ...Най-умното което ми измисли главивицата е да се разберем на някоя от срещите в четвъртък кога ще да е събота или неделя...Очакваме предложения...GTipo написа:По-сериозните от провинцията ли са? При това положение остава ли срещата?Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Еми ние с килара се уговорихме вече,ако ти колега няма да идваш и ГТипо и слависта мисля,че няма смисъл толкова малко народ,така че ако искате и за четвъртък да оставим разбирането,тогава вече ще съм с кола :DHCO написа:Както и написах по горе , да я направим темата важна доакто не се разберем твърдо кога ще да е ...Най-умното което ми измисли главивицата е да се разберем на някоя от срещите в четвъртък кога ще да е събота или неделя...Очакваме предложения...GTipo написа:По-сериозните от провинцията ли са? При това положение остава ли срещата?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар