аз и 2 пунти сме там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в неделя - 04.02.07 до "Peoples"
Collapse
X
-
така беше! но се събудих "не на време"nikolai_slavista написа:Ми ти миналия път не беше ли писал пак че ще идваш пък непомня да се появи.Кво стана та не дойде.А пък и колкото повече толко по добре.Само не се сърдете на нас за обслужването в кафето.Момичетата се стараят ама като гледам невинаги се справят.siniq-bega4 написа:аз и 2 пунти сме там

сега съм там
Коментар
-
щото теа моите прятели имали неква среща в др кафе дет е зад ритуалниа дом и за това. ма поне се радвам, че се запознахмеnikolai_slavista написа:Абе а що минахте за толкова малко само се запознахме и си тругнахте.siniq-bega4 написа:така беше! но се събудих "не на време"nikolai_slavista написа:Ми ти миналия път небеше ли писал пак че ще идваш пък непомня да се появи.Кво стана та недоиде.А пък и колкоо поваче толко по добре.Само не се сърдете на нас за обслужването в кафето.Момичетата се стараят ама като гледам невинаги се справят.siniq-bega4 написа:аз и 2 пунти сме там

сега съм там 
Коментар
-
И моите снимки от днес...Прикачени файлове- 04.03.07_-_________________192.jpg (61,8 KB, 1825 преглеждания)
- 04.03.07_-_________________1__944.jpg (68,6 KB, 1832 преглеждания)
- 04.03.07_-_________________2__629.jpg (80,9 KB, 1829 преглеждания)
- 04.03.07_-_________________3__293.jpg (79,5 KB, 1832 преглеждания)
- 04.03.07_-_________________4__138.jpg (59,5 KB, 1827 преглеждания)
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Я трай там бе малкия! Ако зачестиш срещите в неделя тъща ти ще те гледа така:doofiat написа:Ето това се казва среща, ама мен що ме няма на снимките
П.С. Май си прося неизвинено

Аз поне съм на такива години когато мога да искам от детето да ми подаде вторият пълнител!!!!Ако искаш мога да ти кажа някой-друг виц за тях /ТЪЩИТЕ/!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар