rustson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за утре 11.01.2007г. на Кафето
Collapse
X
-
Еееееее твоите котки край няматrustson написа:Ако не ми мине котка път там съм!!doofiat написа:А шамариrustson написа:Аз да идвам ли?!
Хич не се помайвай, а взимай жената и идвай!П.С. Аз ще съм сам, защото жената я командировахме в Русе за тази седмица :D
Един път виноват, друг път пак, че бил тръгнал, ама объркал пътя, трети път пък бил тръгнал пък се отбил по пътя някъде си
Айде стига дееееееее.Взел съм фотото и ще има и снимки.
Коментар
-
Ето къде има свободен терен за купооооооооон!doofiat написа:П.С. Аз ще съм сам, защото жената я командировахме в Русе за тази седмица :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Нещо паркет за циклене нямаш ли!?doofiat написа:Супер, ето ми я бригадата - ще лепим тапети и ще минем тавана с латексkiro_of_the_day написа:Ето къде има свободен терен за купооооооооон!doofiat написа:П.С. Аз ще съм сам, защото жената я командировахме в Русе за тази седмица :D
Ама после и надника си искаме.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Ракия колкото искашEVITA написа:Нещо паркет за циклене нямаш ли!?doofiat написа:Супер, ето ми я бригадата - ще лепим тапети и ще минем тавана с латексkiro_of_the_day написа:Ето къде има свободен терен за купооооооооон!doofiat написа:П.С. Аз ще съм сам, защото жената я командировахме в Русе за тази седмица :D
Ама после и надника си искаме.
Коментар
-
Ти на това ако купон му викаш, кво ли ще е да търсиш някой за работа.doofiat написа:Супер, ето ми я бригадата - ще лепим тапети и ще минем тавана с латексkiro_of_the_day написа:Ето къде има свободен терен за купооооооооон!doofiat написа:П.С. Аз ще съм сам, защото жената я командировахме в Русе за тази седмица :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар