И аз мисля да дойда...Все пак ще ми е първи Фест...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
А ще има ли някаква цена за вход ако да дали е на кола или на човек и колко ще е?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Както винаги - вход се заплаща от човека, който влиза, а не от колата. Колата сама не може да влезе. Членовете на клубовете ще влизат с валидна членска карта, както всяка година.
Тази писта Дракон в село Калояново област Пловдив къде се намира точно? Като се свие на отбивката в ляво по пътя за Хисаря и се минава през центъра на село Калояново преди Хисаря после накъде, някой може ли да ме ориентира, че там не съм ходил?
След като се отбиеш за Хисар от пътя Пловдив - Карлово е на около 2 км.НЕ се влиза в Калояново. Точно преди селото е. Имаше табела преди, едвали сега ще липсва.
След като се отбиеш за Хисар от пътя Пловдив - Карлово е на около 2 км.НЕ се влиза в Калояново. Точно преди селото е. Имаше табела преди, едвали сега ще липсва.
Здравейте, Видях в сайта italfest.info, че за членове на клубовете е безплатен билета, от къде мога да го получа или, ако не е безплатен от къде мога да си го купя?
Коментар