Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 1500 Л
Collapse
X
-
Нямам думи. Евала колега. Страхотна работа си свършил. Не ти знам професията, но определено може да я промениш с реставриране на автомобили. Желая ти здраве и успех за напред.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Благодаря за пожеланията колеги. Тъпкано да ви се връща
Това е едно страхотно предизвикателство реставрирането на запазен автомобил от аматьор
и търпението се възнаграждава. Пожелавам да има още много подобни проекти на тази легендарна марка от времето когато са произвеждали страхотни автомобили.
Коментар
-
Завист..., благородна завист! Браво, наистина браво! Не мога да те нарека "колега", защото разликата между нас е космическа. Завиждам на ентусиазма и уменията ти....нямам думи. Правил съм някои неща, но сега разбирам, че съм баси некадърника. Имаш талант, не го пропилявай! Успех!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Няма като теб. И тук ще те подстрекавам, ако съдбата нареди нещата, да се насочиш към fiat 124 spider rallye, поне за мен моделът на фиат, който завинаги остава в сърцето136 написа:Благодаря за пожеланията колеги. Тъпкано да ви се връща
Това е едно страхотно предизвикателство реставрирането на запазен автомобил от аматьор
и търпението се възнаграждава. Пожелавам да има още много подобни проекти на тази легендарна марка от времето когато са произвеждали страхотни автомобили.
Успех, и бъди здрав!
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар