Здравейте ,колеги!Имам нужда от малко помощ!Ще местя една машина (фрезови и пробивен център) от едно място в цеха на друго.Разстоянието е около 25-30 м.Не е от най-тежките машини,но все пак е 12-13 тона.Преди години местих един шприц автомат около 40 тона и ми донесоха едни колелца,които се поставяха в четирите ъгъла под машината и две по средата.После с избутване всичко стана много лесно!Само,че сега не се сещам от къде ги взех и кой може да има подобно нещо!Дори не знам какво е техническото наименование на тези колелца и не ги намирам в търсачките.Те се използват единствено и само за транспортиране на тежки машини и съоръжения на малки разстояния!По принцип вървят в комплект с крик с голяма товароподемност.Ако някой колега има идея как се казват тези колелца ще черпя една бира (може и вино)!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преместване на тежка машина
Collapse
X
-
Казват им индустриални колела.Ето тези продават такива с доста висока товароносимост:http://www.roda.gr/wheels.aspx?cat=36&lng=BGlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Re: Преместване на тежка машина
sharo_sl написа:Здравейте ,колеги!Имам нужда от малко помощ!Ще местя една машина (фрезови и пробивен център) от едно място в цеха на друго.Разстоянието е около 25-30 м.Не е от най-тежките машини,но все пак е 12-13 тона.Преди години местих един шприц автомат около 40 тона и ми донесоха едни колелца,които се поставяха в четирите ъгъла под машината и две по средата.После с избутване всичко стана много лесно!Само,че сега не се сещам от къде ги взех и кой може да има подобно нещо!Дори не знам какво е техническото наименование на тези колелца и не ги намирам в търсачките.Те се използват единствено и само за транспортиране на тежки машини и съоръжения на малки разстояния!По принцип вървят в комплект с крик с голяма товароподемност.Ако някой колега има идея как се казват тези колелца ще черпя една бира (може и вино)!Благодаря предварително!FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар