Маса народ пише,че кадрите са сменени,ама ти им вярвай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел от седем бензиностанции кристализира само при минус 13
Collapse
X
-
https://www.dropbox.com/s/j6o0rmwce2...2021.33.03.mp4 временен линкСнощния репортаж - 47ма секунда.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Кадъра в който е показан термометъра в късната емисия е изрезка, която е добавена после. В нея термометъра показва -13 градуса по целзии. В Нова Плей в предаването Здравей България, епизод 83, сезон 5, час - 2:05:00 се вижда как термометъра който е във фризера при ботилките показва -24 градуса по целзии. Тея от Нова нестига че направиха огромен гаф, ами после не си признаха, а се опитаха да го заличат с лъжи.style34 написа:В късната емисия новини на Нова снощи си го даваха репортажа и термометъра също доста дълго го даваха на екрана, но бях далеч от телевизора и не видях какво показва. Едва ли ще е нещо различно де, въпросът е, че си го показваха, не са го изрязали.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Не бе, аз нищо не казвам, даже казах, че не видях какво показва.Баси скандалното, да монтират репортажа, за да си замажат гафа. То по-добре да не го бяха пускали изобщо повече, отколкото донагласен.krasio_79bs написа:Маса народ пише,че кадрите са сменени,ама ти им вярвай.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И аз го гледах късния репортаж снощи, общо взето клипчетата бяха различни, просто след като се насраха явно са направили някакъв последен опит с бутилките в хладилника и са го натъкмили към крайния продукт, който излъчиха по телевизията, интересно защо не го пуснаха в емисията в 20:00 часа, ами много просто, явно тогава още не беше станал последния вариант на репортажа
punto HGT
Коментар
-
Прочетох темата и ме заинтригува тази история с температурата
Клипът с цялото предаване си е на мястото в нова плей и не е пипан - температурата наистина е отчитана по скалата за фаренхайт
Аз лично нямам вяра на този термометър за 1 лев ама тези журналисти верно се излагат ...Ето линк към клипа с цялото предаване: http://play.novatv.bg/play/344179?autostart=true
Коментар
-
Ще се точи малко по мазно в чашата, иначе не я чакай да замръзнеrevit_fan написа:Провокиран от вашите опити, довечера мисля да направя експеримент с домашна гроздова ракия/ 45 градуса/.На колко ли градуса ще замръзне?
, а ако все пак замръзне, препоръката ми е да не я консумираш, колкото и да ти се пие
punto HGT
Коментар
-
И аз нямам вяра на този термометър, но нека хипотетично да пресмятаме:"При преминаване от скала Фаренхайт в скала Целзий от изходната цифра се изважда 32 и се умножава по 5/9 При преминаване от скала Целзий в скала Фаренхайт изходната цифра се умножава по 9/5 и се прибавя 32 "Та, аз виждам -10 °F - 32 e -42 x 5 е 210, нали. Е, 210 делено на 9 и е... - 23,33333 °C.Ако журналистите се кълнат, че виждат -13 °C (гледайки грешната скала), то тогава реалната е 13+32*5/9 = 45* 5/9 = - 25 °C точно. Та, журналисти...Направиха гаф. Това е неоспорим факт. И вместо да си посипят главите с пепел... Аз тази сутрин гледах продължението. Ами... опитаха да замажат нещата. Пак даваха термометър от 1 лев, ама с обратна скала. КОЕТО НЕ ПРАВИ ЧЕСТ НА МЕДИЯТА.А за ракията, колегата може да е спокоен. Етанола замръзва при -114,15 °С. В домашни условия няма как да се постигнат такива температури. Виж, ако ракията е замръзнала редом до нафтата, тогава има повод за притеснение. Да не се объркат бутилките... Ха, сега се щамам :D "ПУ... вода..." :D От кой филм е това, помните ли?ilkor написа:- температурата наистина е отчитана по скалата за фаренхайт
Аз лично нямам вяра на този термометър за 1 лев ама тези журналисти верно се излагат ...
didich - много си бърз бе, баце! Получаваш награда - 100 грама ... нафта.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар