Ето и официалната информация за въпроса:-Защо БОРИКА спря да работи?-Защото - Защото Христо Бисеров изтегли всичките си пари и в банкоматите не останаха.Шегичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работят ли банкоматите във вашият град?
Collapse
X
-
Противно на прочетеното, току що в центъра на София банкоматите на ДСК НЕ РАБОТЯТ!Приятелката ми се опитала да тегли, но не е успяла.S_BANKOV написа:Мда самата истина или някой се е опитвал да тегли с картата си на ПОС терминала в банката или се опитва да изтегли кеш от кредитната карта.Проблема е отстранен теглете на воляstyle34 написа:Имаше проблем с Борика. Имам инфо, че вече е отстранен. Обаче от каса в клона няма как да не може да се тгли, освен ако има проблем и в съответната банка.
Коментар
-
В наше село данъчното имат гише за плащане в общината отделно от банките. А и снощи по новините казаха, че е имало проблем в Борика.Immortal написа:Ми нали данъците се плащат в банков клон.campain написа:А най интересното е,че вчера в Русе беше блокирала и системата на данъчните и цял ден не можеше да се плащат данъци.Има нещо гнило в ...България.
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар