След поредната героична борба на нашия евробоец - Левски - сме предпоследни, т.е. 31-ви от 32 възможни в титаничната битка, наречена "Шампионска лига". Тук е момента да си призная, че наистина не ме бива във футболните прогнози. Аз предположих твърдо последно място за нашия участник и сгреших, за което наистина много се радвам... Все пак, гордост е да си предпоследен!!!Това, което наистина ме дразни, е, че когато снощи Динамо загубиха с 3:0, коментаторите се скъсаха да обясняват колко смешен и нещастен отбор е Динамо и как няма място там, а, когато днес Левски загубиха с 2:0, същите тия коментатори заявиха колко велик тим е Левски и как е имал положения и едва ли не, не е спечелил. А простата аритметика казва, че Динамо е с 10 гола пасив, а Левски, с 9, при три срещи. Айде, дайте да си изравниме стандартите и когато наричаме Динамо "некадърници", да съберем смелост и да наречем и "Левски" некадърници...Не, не скачайте отгоре ми, не съм ЦСКА-р, българин съм и виждам какво се случва.За щастие, догодина в Италия няма да има проблеми и недоразумения в Шампионската лига няма да има. Много се радвам за това!!!Да кажа сега и защо ме дразни участието на нашия "евробоец" - защото съм принуден да гледам пряко мачовете на един ужасно слаб отбор, вместо по същото време да наблюдавам някой наистина стойностен мач, игран от хора, които знаят по каква работа са ги пуснали по телевизора
)))))

Коментар