Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дръзка кражба !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дръзка кражба !!!

Колега внимавайте много вие и семействата ви защото тази вечер около 3:30 са влизали в дома ми докато с приятелката ми сме спали. Били са буквално на 1 метър от нас и със сигурност зорко са ни следяли кога сме си легнали. Влезнали са през задната врата на къщата като са си отключили през прозореца който е до нея. Тя се пада от към вътрешен двор който е трудно достъпен (но все пак не и невъзможно) от вън. За съжаление прозореца е бил леко открехнат и с оглед на новата дограма е било сравнително лесно и безшумно да го отворят и да отключат вратата през него.За щастие материалните щети не са много смартфон (300 лв) и още 50 лв в кеш.Телефона е ZTE Blade 3 наскоро взет с тарифен план от Мтел. Все още офертата е активна защото с тарифен план излиза 100 лв и са рядко предлагани по форуми и заложни къщи. Ще бъда благодарен на всеки които пише веднага щом попадне на обява за такъв. Имайте едно наум за собствената си безопастност, защото кои знае какво можеше да стане ако бяхме сварили крадеца до нас!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Веднага с документите в Полицията и телефона ще го намерят, а него и долните мангалчета, които са го откраднали.Не вярвам някой на този телефон да тръгне да му сменя ИМЕИ.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дръзка кражба !!!

Гадове долни и мръсни !!!!Емо е прав ! В полицията и съм сигурен , че телефонът ще се намери !!!Наистина са нагли ! Оня ден на тиха , ама много тиха уличка в Шумен , на брат ми му отворили старото и вярно ,,каравел’’-че и му пинджосали хладилна чанта с изпарител !!!
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Дано се намери телефона и добре, че с толкова малко се е разминало!По същата схема ме обраха и мен преди 4г и резултата беше доста фото техника назад, 20 кинта в брой и ми бяха гепили панталоните Искрено се радвам, че не се бях събудил, докато е имало някой в апартамента ...

Коментар

emzo написа:
          Веднага с документите в Полицията и телефона ще го намерят
          Няма да слагам емотикон, защото на колегата не му е смешно, въпреки че това си е за мистър грийн. Полицията нищо няма да направи, ако някой иска може да се обзаложим, че полицията няма да намери телефона. Даже ще ти се накарат, че ги разкарваш и им създаваш работа, и ще те изкарат едва ли не, че сам си си виновен. Само ще пишеш и обясняваш, ще ти загубят времето и ще ти опънат нервите още повече.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да можеше да е много по-зле. Добре че приятелката ми си беше взела нейния телефон до леглото, който е по-скъп и подарък от преди 2 месеца... пък да не говорим че имаше ключове и документи на 2 коли.На място не ги викнах просто защото нямаше нищо разбито. Преди 4-5 години бяха отворили апаратамента на брат ми, който беше с блиндирана врата и той така с доста техника олетя, а извършителя остана неизвестен. Но все пак ще го обявя, защото ме наплашиха, че може да се направи престъпление с него.
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

dikanio написа:
              emzo написа:
              Няма да слагам емотикон, защото на колегата не му е смешно, въпреки че това си е за мистър грийн. Полицията нищо няма да направи, ако някой иска може да се обзаложим, че полицията няма да намери телефона. Даже ще ти се накарат, че ги разкарваш и им създаваш работа, и ще те изкарат едва ли не, че сам си си виновен. Само ще пишеш и обясняваш, ще ти загубят времето и ще ти опънат нервите още повече.
              Слагай, каквото искаш.Един и същи телефон , 3 пъти го намират !Един и същ ! В идеално състояние ! 3 пъти !п.с. това е и причината използван телефон без касова бележка да не купувам.Отделно на колежката откраднаха от офиса телефона, ама бастуна не видял, че има камери, дори записа седи някъде на диск.Полицията го разкри за няма и 3 дни, съд, свидетелстване и телефончето беше върнато за точно 2 седмици.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dikanio написа:
                emzo написа:
                Разградската полиция намира телефони .Пазарджишката явно е по-особена .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Телефона ще се намери, на приятел скоро му взеха купеният от Продавалник iPhone защото е бил обявен за краден. Добре че ги бяха намерили и разбойниците та си му върнаха парите иначе предаваш телефона в полицията и пиеш студена вода.
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

dikanio написа:
                    emzo написа:
                    Мда и в наше село намират телефоните, при това къде къде по-обикновени.

Коментар

По телефона ще стигнат до тях. Да намериш телефон е най-лесното, което ще се направи. На колега по същият начин бяха влезнали, стола на метър от него с висящ панталон, и онзи си е ровил по джобовете на панталона, докато спят. Пак беше за някаква дребна сума всичко. Успех, и дано скоро се оправиш от стреса.

Коментар

Re: Дръзка кражба !!!

xctr написа:
                        Колега внимавайте много вие и семействата ви защото тази вечер около 3:30 са влизали в дома ми докато с приятелката ми сме спали. Били са буквално на 1 метър от нас и със сигурност зорко са ни следяли кога сме си легнали. Влезнали са през задната врата на къщата като са си отключили през прозореца който е до нея. Тя се пада от към вътрешен двор който е трудно достъпен (но все пак не и невъзможно) от вън. За съжаление прозореца е бил леко открехнат и с оглед на новата дограма е било сравнително лесно и безшумно да го отворят и да отключат вратата през него.За щастие материалните щети не са много смартфон (300 лв) и още 50 лв в кеш.Телефона е ZTE Blade 3 наскоро взет с тарифен план от Мтел. Все още офертата е активна защото с тарифен план излиза 100 лв и са рядко предлагани по форуми и заложни къщи. Ще бъда благодарен на всеки които пише веднага щом попадне на обява за такъв. Имайте едно наум за собствената си безопастност, защото кои знае какво можеше да стане ако бяхме сварили крадеца до нас!!
                        mtel ще ти дадът нова карта,но както ти казаха иди в полицията с документите.Има и разни сфтуери с навигация който могат да се инсталнат дистанционо и да ти покаже гпс координати на тела.Все пак всичко зависи кой го е гепил,ако го ресетнат и смянят имея пиеш една студена водичка.Ако са некви квартални пръдловци и ако на полицията им се занимава ще го намерят.

Коментар

Това не е вярно. Може да си го ресетват колкото душа им иска. Телефона се намира по-доста по стара технология от смешните гпс предаватели, с които са оборудвани телефоните. Ако решат в рамките на един ден, ще го открият, стига само да е пускан телефона със сим вътре. Нищо повече не е необходимо.

Коментар

Аз вече пуснах запитване на разни познати от квартала че съм там откакто съм роден и ако са квартални ще ги разбереме.В обедната почивка ще отида до мтел да питам дали може нещо да се направим и при първа възможност ще го обява за открадна в полицията въпреки че не храня надежди че ще се намери. Аз съм добре, но приятелката ми малко се е шашнала. В събота и неделя ще се сложат няколко прожектора с фото клектки че от край време съм го намислил. Измислил съм и система с IP камери, като имам 2 за тест, но по законите на мърфи винаги ще стане нещо преди да си взел мерки...

Коментар

Aко си се логнал в телефона с гмаил акаунт :https://www.google.com/android/devicemanager Ако съм помогнал иди натупай някоя мангалска кратуна :D
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X