Здравейте, хора,
в петък заминавам на дълъг road trip с Фиатката, само че имам проблем - не успях да си намеря резервна гума (за всеки случай). Размерът ми е 205/45/17 и под 15" гума не се хваща на моята кола. Затова моля, ако някой има, да ми услужи за 8 дни, ще оставя гаранционен депозит естествено и ако нещо се случи с гумата ще покрия цената ѝ. Ако всичко е по план се връщам и ще почерпя според както се разберем :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да услужи с резервна гума
Collapse
X
-
Ако не намериш патеричка може да услужа с лята джанта с 195/50/15 гума.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
О да вярно че при новото путно е различно. Мойта е алфова демек 4x98...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ако не намериш, вземи си компресор и флакон с пяна,който е за коли без резервна гума и си карай спокойно. Продават се по автоманиите.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Мога да ти дам моята патеричка 15" с 4*98 но върви с 4 бр. раздвижени болтове и ще се прибереш без проблем. Болтовете ще ми ги върнеш с гумата и и така. Ако решиш нещо пиши на ЛСКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Благодаря ви много, колеги, ще взема гумата от Kuku, защото няма да рискувам с други болтове (за по-сигурно). В крайна сметка се надявам изобщо да не влиза в употреба! :D Благодаря отново на всички отзовали се, ще качвам снимки от екскурзията после
- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар