Искам да питам има ли разлика между Selenia 20K и Selenia 20K for ALFA ROMEO ?Гледам, че са едни и същи.http://www.flselenia.it/pag_prodotti...id_categoria=8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика м/у Selenia 20K и Selenia 20K for ALFA ROMEO ?
Collapse
X
-
Според мен разликата е само в цената... Всичко друго са алабализми, които да ги разправят на баба ми...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Може би е така... Но как го разбраха - с претъркване между пръстите на капка масло ли!?sev написа:може би е такаспоред колегите от Алфа форума има някакви добавки в 20к АРkiro_of_the_day написа:Според мен разликата е само в цената... Всичко друго са алабализми, които да ги разправят на баба ми...
Или си имат домашни лабаратории.... Или пък умеят да четат написаното на кутиите на ябанджийски езици...
За мен това си е търговски трик с цел печалба!
Защо няма Селения за Ланча например...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Маслото 20к за Алфа е съвместна разработка между Алфа Ромео и Селения и покрива изискванията на Алфа Ромео за използване в по-мощните версии на моторите и изискванията за по-висока термостабилност. Използва се по-различна формула, обозначена като T.U.O. , аз го приемам като допълнителна присадка, която стабилизира визкозитета при по-висока температура! Това е, по-техническото описание, а в действителност ние едва ли можем да усетим разликата - то да не е масло, да си го намажеш на филията и да го опиташ!Искам да питам има ли разлика между Selenia 20K и Selenia 20K for ALFA ROMEO ? Гледам, че са едни и същи.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар