Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Камерата на Пазарджишко - Пловдив срещу Лукоил

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Камерата на Пазарджишко - Пловдив срещу Лукоил

    Да ги таковам и камерите да гои таковам , писна ми, и то камера дето я знам и минава всеки ден покраи нея, днеска я забравих, усетих се буквално като влезах в зоната и, чукнах спирачките, не можех по интензивно за да я шашана, щото на тавана карах строителни материали и можеше да ги разпиилея пред камерата да стане хубава снимката. Поглеждаики километража показваше около 75-80. Някои получавал ли е честитка от тази камера, знае ли какво е ограничението там? ако е 60 съм спокоен но ако е 50 направо си чакам снимката. След това в село Бяга седи една патрулка с камера нея си я знам и си намалям, този път обаче направо спрях при полицаичето, тои пък излезна разбран и бая мохабед ударихме. Човека каза че принципно тея камери са настроени за глоби над 100 лева, въпреки че имаше малко противоречие в приказките му, щото пък каза настроени са на към 25км от там махат 3км възможна грешка и остават точно 22 превишение за да те дялнат. Но пък 22 км превишение глобата е 100 лева а над 100 е за над 32.Та така:1. Някой получавал ли е "картичка" от пазарджишката камера, и ако да - за каква скорост?2. Някой знае ли със сигурност колко е ограничено там? Защото аз лично съм гледал и знак с 60 няма което автоматично ще рече 50.Моля за конкретни отговори на зададените въпроси!
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

    #2
    Що се отнася до камерата в Пловдив, на изхода за Пазарджик, срещу Лукойл - ограничението е 50, защото е в рамките на Пловдив. Друг е въпросът, че нещо много са го "удължили" Пловдив, но е факт, че табелата за край на града е след въпросната камера. Следователно камерата е в града и ограничението е 50.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      Опааа, като прочетох темата и се хвърлих в размисли къде точно може да е тая камера, че не я знам. Да не би да е там срещу този Лукойл, който е малко след кръговото, това при положение, че се пътува от Пазарджик към Пловдив?Мисля, че се падаше след табелата "Пловдив". Защото, доколкото си спомням, преди време там съм карал с 100 и до ден днешен не ми е идвала честитка.Иначе често там карам с 70-80, защото като съм с 50 и камионите ме изпреварват.
      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

      FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

      Коментар


        #4
        Да точно там е и е почти от година вече, ама щом си карал с 80 и не си получавал това е добра новина. Уловката наистина е в табелата на града знаци няма и хората си шпорят смело там но ПЛОВДИВ е малко след кръговото , съответно 50 км и хоп на хранилката. Помня миналата година като я бяха сложили в началото толкова е снимала че чак два пъти са я коригирали че не можели да и насмогнат Дано са по разумни и да са я направили да снима над 32 км
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

        Коментар

        Working...
        X