Говори се какво ли не!Аз чух ,че мита нямало да има, а щяли да увеличат драстично
данъците на старите коли!Ако някой знае нещо достоверно и сигурно да сподели :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли мита(ДДС) на колите догодина?
Collapse
X
-
Да, КУКУ суъм и можеш само да се радваш, че "не ме знаеш"pifakiz написа:ей куку ли си не те знам, Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 но по-спокойно го раздавай! :D Благодаря на модератора за точното напътствие!
За 3 дена има 3 теми за ДДС
Малко ако се замислиш, ще се сетиш, че НИКОЙ, НИЩО НЕ ЗНАЕ И НИКОЙ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ СЪС СИГУРНОСТ, ВСЕ ОЩЕ, ама е по-лесно да пуснеш нова тема, вместо да си напЪнеш сивото вещество
Ако някой тук ти каже "ДА, отпада ДДС и цените на колите намаляват с 3000лв.", какво ще се случи
Ще хукнеш да си внасяш кола
Ето, аз ти казвам - ДА, няма да има ДДС и цените на колите ще намалеят на половина - айде спи спокойно и сънувай новата машина
Предупреждавам и двамата да успокоите топката!Поздрави kiro_of_the_day
Коментар
-
хей колега не се гневи така де :D това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе) :D можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто!А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички!Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий! :D :D :DFiat Grande Punto
Коментар
-
Ще ви орежат бюджета за следващата седмицаKuku написа:Да, КУКУ суъм и можеш само да се радваш, че "не ме знаеш"pifakiz написа:ей куку ли си не те знам, Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 но по-спокойно го раздавай! :D Благодаря на модератора за точното напътствие!
За 3 дена има 3 теми за ДДС
Малко ако се замислиш, ще се сетиш, че НИКОЙ, НИЩО НЕ ЗНАЕ И НИКОЙ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ СЪС СИГУРНОСТ, ВСЕ ОЩЕ, ама е по-лесно да пуснеш нова тема, вместо да си напЪнеш сивото вещество
Ако някой тук ти каже "ДА, отпада ДДС и цените на колите намаляват с 3000лв.", какво ще се случи
Ще хукнеш да си внасяш кола
Ето, аз ти казвам - ДА, няма да има ДДС и цените на колите ще намалеят на половина - айде спи спокойно и сънувай новата машина
Предупреждавам и двамата да успокоите топката!Поздрави kiro_of_the_day
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар
-
Сориpifakiz написа:хей колега не се гневи така де :D това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе) :D можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто!А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички!Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий! :D :D :D
Просто наляво и надясно се коментира това ДДС, все едно е нещо съдбоносно и жизненоважно, а всъщност никой не знае нищо, та затуй си изпущих нервите, след поредната тема - по принцип не съм такъв човек
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар