Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой чел ли е предизборните им програми ?Някой предлага ли минимална РЗ около 1000 - 1200 лева ? Ако има такъв , с бодра крачка се отправям към урната .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избор

Румен_Хинчев написа:
      Някой чел ли е предизборните им програми ?Някой предлага ли минимална РЗ около 1000 - 1200 лева ? Ако има такъв , с бодра крачка се отправям към урната .
      Румба, от къде ще дойде такава заплата? Производство ли имаме, какво ли?
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ами преди да ходят на ски в Италия , преди ежегодната смяна на сувчета и преди бръмченето с атевенца по за две седмици , да си плащат на персонала ...

Коментар

Румен_Хинчев написа:
          Ами преди да ходят на ски в Италия , преди ежегодната смяна на сувчета и преди бръмченето с атевенца по за две седмици , да си плащат на персонала ...
          Да платиш навреме вместо посоченото значи да покажеш уважение към служителите, което не е присъщо за манталитета на необразованият ’голям’ шеф.Времената когато ’големи’ началници работеха наравно с останалите вече са само срамно минало.Бай Ганьо влязал в парламента няма да се юрне из Европа да продава гюлово масло.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Леле-леле-леле-леле... Като гледам - малко му е на народа 20+ години и иска още... Предния път 500 години ни трябваха за да се отървем тиранина, що ли някой е очаквал да му дойде акъла на народа само след дваесе и малко години - незнам... Аз тоя път ще гласувам, турих едно "за друга" и по молбата от първия пост - няма да казвам за кой, въпреки че очаквам изненади накрая А ако резултатите от тук се покрият с тези от 12-ти - заминавам и аз с Lane Staley...

Коментар

Румен_Хинчев написа:
              Има разбира се - прочети рекламите по нета и сам ще разбереш кои го предлагат За съжаление трабва да се мисли трезво - на минимална заплата 1200 лв., до два месеца 80% от бизнеса ще фалира, или ще мине в сивата икономика. Отделно, че за да плащам на служител 1200 лв. бруто, всъщност плащам 1500 лв.

Коментар

Що бе, ще му плащаш и 2000 лв. Само че тетрадките, които произвеждаш ще ги направиш от 1 лев на 3 лева. То е елементарно.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хайде сега . Работя с индустриални продукти и имам представа за нормата на печалбата ...

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                    Хайде сега . Работя с индустриални продукти и имам представа за нормата на печалбата ...
                    То всички имаме, но дали са склонни т.нар. предприемачи да намалят тази норма? По-лесно е да си вдигнеш цената на продукцията. А с картелните споразумения, които си имаме във всяка сфера, това ще стане без проблем.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

bubachko написа:
                      Леле-леле-леле-леле... Като гледам - малко му е на народа 20+ години и иска още... Предния път 500 години ни трябваха за да се отървем тиранина, що ли някой е очаквал да му дойде акъла на народа само след дваесе и малко години - незнам... Аз тоя път ще гласувам, турих едно "за друга" и по молбата от първия пост - няма да казвам за кой, въпреки че очаквам изненади накрая А ако резултатите от тук се покрият с тези от 12-ти - заминавам и аз с Lane Staley...
                      Чакай малко сега бубачкоооо аз казвам ли ти че си прост и необразован щом няма да гласуваш за ГЕРБ?Ти ония другия да не му назовавам името,вие ли сте по-по-най,и какво се опитвате да ме накарате да повярвам че ти и той само вие знаете кое е правилно?Вие сте големи умници бе,щом моето мнение не се покрива със вашето и айдеее ние сме прости и не разбираме.Не от такива като нас ами от такива като вас е така.Още веднъж ще ти кажа на теб и другия умник дано ме разберете.Ти харесваш дебели жени аз слаби,не можеш да ме накараш да харесвам дебели.Ти харесваш Левски аз ЦСКА не можеш да ме накараш да харесвам говедата щот харесвам прасетата.Ти харесваш черно аз червено и тн и тн.Затова като искате си имигрирайте и на луната ако искате,ама не ми казвай кое е правилно и кое не.Само ми е чудно другия за кой иска да гласуваме а ти?

Коментар

май настава някакво объркване между политика и религия тука...
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nai7 написа:
                          Ти ония другия да не му назовавам името,вие ли сте по-по-най,и какво се опитвате да ме накарате да повярвам че ти и той само вие знаете кое е правилно?Вие сте големи умници бе,щом моето мнение не се покрива със вашето и айдеее ние сме прости и не разбираме.
                          Колега, това е типично българска черта. Аз съм винаги прав, другите са мега прости. Не се изненадвай.

Коментар

style34 написа:
                            nai7 написа:
                            Ти ония другия да не му назовавам името,вие ли сте по-по-най,и какво се опитвате да ме накарате да повярвам че ти и той само вие знаете кое е правилно?Вие сте големи умници бе,щом моето мнение не се покрива със вашето и айдеее ние сме прости и не разбираме.
                            Колега, това е типично българска черта. Аз съм винаги прав, другите са мега прости. Не се изненадвай.
                            Аз това го знам ама вече ми писна на @#$! всеки да ми се прави че видиш ли това което той си мисли е добро за мен.Мисли си го за теб и си хортувай със жена си или комшията кое е най добре за вас.

Коментар

nai7 написа:
                              bubachko написа:
                              Чакай малко сега бубачкоооо аз казвам ли ти че си прост и необразован щом няма да гласуваш за ГЕРБ?Ти ония другия да не му назовавам името,вие ли сте по-по-най,и какво се опитвате да ме накарате да повярвам че ти и той само вие знаете кое е правилно?Вие сте големи умници бе,щом моето мнение не се покрива със вашето и айдеее ние сме прости и не разбираме.Не от такива като нас ами от такива като вас е така.Още веднъж ще ти кажа на теб и другия умник дано ме разберете.Ти харесваш дебели жени аз слаби,не можеш да ме накараш да харесвам дебели.Ти харесваш Левски аз ЦСКА не можеш да ме накараш да харесвам говедата щот харесвам прасетата.Ти харесваш черно аз червено и тн и тн.Затова като искате си имигрирайте и на луната ако искате,ама не ми казвай кое е правилно и кое не.Само ми е чудно другия за кой иска да гласуваме а ти?
                              Предполагам, че с "ония другия да не му назовавам името" визираш мен. Но допускаш фундаментална грешка.Някъде да съм давал определение за когото и да е?Дали си прост или не, дали разбираш или не, дали си образован ии не, всеки може да направи подобна преценка за себе си. За теб гласуването е като харесването на някой отбор или тип жена - твое разбиране.За мен е мотивиран избор за това как искам държавата, в която живея да бъде управляване в следващите години.Преценката си съм я направил. Ти си си направил своята. Ако си почуствал обида относно интелектуалния си капацитет, твоя си работа, но не търси вината в мен. Аз те познавам чрез постовете ти тук, а те поне по моите критерии не се отличават с особена яснота и дълбочина на мисълта, нито с лекота на изказа, да не говорим за някакво елементарно спазване на правописните правила :D
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                nai7 написа:
                                bubachko написа:
                                Предполагам, че с "ония другия да не му назовавам името" визираш мен. Но допускаш фундаментална грешка.Някъде да съм давал определение за когото и да е?Дали си прост или не, дали разбираш или не, дали си образован ии не, всеки може да направи подобна преценка за себе си. За теб гласуването е като харесването на някой отбор или тип жена - твое разбиране.За мен е мотивиран избор за това как искам държавата, в която живея да бъде управляване в следващите години.Преценката си съм я направил. Ти си си направил своята. Ако си почуствал обида относно интелектуалния си капацитет, твоя си работа, но не търси вината в мен. Аз те познавам чрез постовете ти тук, а те поне по моите критерии не се отличават с особена яснота и дълбочина на мисълта, нито с лекота на изказа, да не говорим за някакво елементарно спазване на правописните правила :D
                                Аз не съм тук да избивам комплекси като теб,мен има кой да си ме оценява.Тук съм да се забавлявам и да си убивам времето,а ти ако искаш си показвай интелекта колкото и както си поискаш.Така ми е кеф така пиша.Та да си дойдем на думата,ти за кого би гласувал????аз съм честен и казвам пак ще гласувам за ГЕРБ.Интересно ми да прочета,едва ли ще ми отговориш но аз все пак да пробвам.

Коментар

Working...
                                X