Здравейте,колеги,Другата седмица четвъртък или петък ми предстои да ходя към София, като ще имам работа по министерствата.Общо взето няма как да дойда с рейс, защото е възможно да закъснея, ако има задръстванияТръгва в 6 и му дават около 2 часа и 20мин път.... последно съм ползвал много отдавна и не помня доколко точно е това, но предполагам към 8-15-8:30 ще има задръствания.Понеже не обичам нещо дълги пътувания с влак реших да дойда с колата и да я оставя на паркинга на метрото на станция "Цариградско шосе", като оттам се придвижа с метрото до станция "Седрика".Дотук добре, но първо никога не съм ползвал паркинга и не съм наясно колко се заплаща( четох,че първите 2 часа за клиенти на метрото били безплатни, а после по 50ст./час, но дали е така..).Не зная и въобще къде е този паркинг, гледам го на картата, но...Второ...ако цъфна да чакам влак в интервала между 7:30- 8:10 примерно ще мине ли такъв? Колко време ще му отнеме да стигне до Сердика?Рових се из сайта на метрото, но не виждам точни разписания, има някакви минути, но въобще не се ориентирам по тях.Та така, колеги от София, помагайте с малко акъл, че да се надяна с колата на жълтите павета и да плашам по 2лв./час за неясно колко време ( може и да се позабавя, изпит ще е ) ми излиза соленко.

Коментар