Брех, в добричко имало и път без дупки, приятно съм изненадан Колега това разклона за конезавода ли е?
Тоя пък... В добричко пътищата определено са по-добри отколкото в софииско...тука минеш ли Перник и да хванеш към селата става страшно...да не говорим за пътя към Владая и Драгичево...или пък северната дъга и там заобикалящите я села или пък към Своге пътя....мале, мале, мале...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Брех, в добричко имало и път без дупки, приятно съм изненадан Колега това разклона за конезавода ли е?
Тоя пък... В добричко пътищата определено са по-добри отколкото в софииско...тука минеш ли Перник и да хванеш към селата става страшно...да не говорим за пътя към Владая и Драгичево...или пък северната дъга и там заобикалящите я села или пък към Своге пътя....мале, мале, мале...
Колега, в добричко знам пътища дето колите карат отстрани в нивата щото там поне не друса, обаче знака за винетка стои гордо отстрани ... Както казах и по - рано в темата, с тази услуга на гугъл много добре може да огледаш дупките.
Колега, в добричко знам пътища дето колите карат отстрани в нивата щото там поне не друса, обаче знака за винетка стои гордо отстрани ... Както казах и по - рано в темата, с тази услуга на гугъл много добре може да огледаш дупките.
То такива пътища има из цяла БГ не само там Нещо гордостта ме обзе )) Вечеса рядкост такивапътища в нашата община за щастие
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Не знам но последните 1-2/години доста села се радват на нов асфалт по Добричко . Аз лично знам 3-4ри отсечки с много лоша настилка , като общо пътищата ни са добре
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Е как става така не моем да разберем.От линка на предната страница координатите са в Манчестър,а тук на снимката пише на стената Берое.Има нещо гнило май май,а Илко?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар