Честит празник Българи!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит празник,българи !
Collapse
X
-
Знаме нямам, но ме споходи музата и сътворих току-що това:Родна Българийо,Мила Родино,тук съм родена,на тази земя.Тук ще пребъда,дори след години,тук ще останаи след смъртта.Спомени славни,история велика-още явяват се нощем насън.Все още чувам някой да вика,в барутен погреб, в среднощен дим..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
]Невежеството е сила и е непобедимо[/b]!,,... Тъжни времена прекарва днес нашето Отечество България. Като оставим настрана сестра Сърбия, священний троен съюз, в който участвуват тримата императори и който има за цел да варди да не се пролива капка човешка кръв - всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков[45] от 6-ий септемврий насам..."И Захари Стоянов,който е написал това е ходил на джамия?За сведение той е масон,ако това ти говори нещо.[b:0309f0cdf1] "второто издание от 1886 г. на книгата на Георги Стойков Раковски ,,Преселение в Русия или руската убийствена политика за българитеsiluro написа:Честит празник
колега ivannik - успокой се малко, пийни гинко-билобата и се радвай, че днес няма да ходиш на джамияФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Явно си попрекалил/а/ с алкохола по случай "празника".Напиши поста отново-може да ти се отдаде да го формулираш разбрано.Irka написа:Чувствам се направо като узурпатор...
Ши ма прощаваш, колега, че едно време майка ми се е залюбила с баща ми...
...напълно осъзнавам,че няма как да разбереш тоя пост...
Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Според мен, попрекалил (А), в случая, беше излишно. Очевидно и очевадно е, че съм жена.Нищо де, явно искаш да се застраховаш от грешки.ivannik написа:Явно си попрекалил/а/ с алкохола по случай "празника".Напиши поста отново-може да ти се отдаде да го формулираш разбрано.Irka написа:Чувствам се направо като узурпатор...
Ши ма прощаваш, колега, че едно време майка ми се е залюбила с баща ми...
...напълно осъзнавам,че няма как да разбереш тоя пост... 
По-разбрано от това, няма как да го формулирам. Неслучайно уточних, че няма как да разбереш тоя пост.Той е насочен по-скоро към колегите, които знаят "произхода ми".Постът ми беше написан шеговито и нямаше за цел да обиди, засегне или нещо подобно, така че - ДИШАЙ!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
До осмисляне на истинската история не се стига с пиене на ракия.Трябва четене и мислене.Със собственият си мозък,кой колкото го има.siluro написа:Колега ivannik успокой се. Дишай дълбоко и пии една ракия белкем ти мине. Да не сътвориш някой сакатлък от вълнение баш на празника.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Абе пич, може ли на тази светла дата да се изказваш така хейтърски. Къв ти е проблема на тебе ? Както и да го погледнеш ако не дошли по нашите земи руските войски може би сами до освобождение нямаше да стигнем, 1876 е достатъчно показателна.ivannik написа:До осмисляне на истинската история не се стига с пиене на ракия.Трябва четене и мислене.Със собственият си мозък,кой колкото го има.siluro написа:Колега ivannik успокой се. Дишай дълбоко и пии една ракия белкем ти мине. Да не сътвориш някой сакатлък от вълнение баш на празника.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Аре сега като ви чета постовете на вас двамата оставам с впечетлението, че според вас преди освобожението българите в рамките на османската империя са били къде къде по-добре от периода след освобождението.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse

П.С. Вече чувам стъпките на Оги, който отива да си вземе ключовете...
Коментар