Тц, още нажежаваме страстите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Продължавай, и ти все някога ще отидеш на мореstyle34 написа:Тц, още нажежаваме страстите.
, ама да не стане после да търсиме лук и листа от зеле
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
еххх кога ли ше измислят телепортирането, в БГ ще си спестим много главоболия - коли, данъци, застраховки, задръствания, жертвите на пътя ще намалеят със 100% и т.н. и т.н.Оплакване - писна ми от това време, за първи път от както съм роден има толко дъждовни дни и то през летния период. Единствения +, който виждам от цялата работа е, че температурите са малко по нормални, а не +30 градуса.S_BANKOV написа:Дойдох на работа най накрая. 70км. 2часа и половина.punto HGT
Коментар
-
Брех аз във вторник имам ходене ...може да ми се разминеcs_aleksandar написа:lСнощи по новините не чу ли че моста на Реброво е пропадналS_BANKOV написа:Дойдох на работа най накрая. 70км. 2часа и половина.
Хвалба:Мина ергенското...жив съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Моста си е перфектен няма му абсолютно нищо, обаче ВЕЦА ще го пишат по новините, иначе имаше на 10-на места традицонните за пътя паднали камъниcs_aleksandar написа:lСнощи по новините не чу ли че моста на Реброво е пропадналS_BANKOV написа:Дойдох на работа най накрая. 70км. 2часа и половина.Прикачени файловеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар