хвалба Подариха ми 4-ри чисто нови гуми за Спасчо :D оплакване Най вероятно ще ми излязат през носа, ама то ще си покаже
На палто от норка ли вървят нещата
Ама за тъщата Чаве, шегувам се.Вчера с колегата СОК1 бяхме за риба, въпреки че риболова цял ден беше тегав, късния следобяд им показахме на рибите. Много ми беше кеф, почивка, тишина и спокойствие, готина компания, успешен риболов, въпреки гадното време.Мрън на прибиране към Младост, спедния педал хлътна/много гадно усещане/, като се прибрах и напомпих педала си качва нянакво налягане ама ми съска нещо и ще трябва да се занимавам и с него.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Колата е Териос ама непозната за туканите майстори Намерих мястото и се опитвах 2 пъти да го сваля ама нещо не става там е работата че е зад двигателя а той е надлъно Нат него е датчика на Хол в една утия и пречи Има болта и се вади
Колата е Териос ама непозната за туканите майстори Намерих мястото и се опитвах 2 пъти да го сваля ама нещо не става там е работата че е зад двигателя а той е надлъно Нат него е датчика на Хол в една утия и пречи Има болта и се вади
Викаш да не си купуваме Териос. :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Мрън: Вкъщи отново е като Ниагарския водопадМрън: Писна ми от тоя апартамент - при всеки дъжд - течМрън: Най - лошото е, че никога не тече на едно и също място - иди разбери какво ставаМалко да се поразвеселя - Работната седмица почти приключи, а портмонето все още не е празно (рядко ми се случва да имам пари по това време на седмицата, все пак съм студент)
Днеска се похвалвам....Оздравяваме вече, полека лека... Ама бебо още ще е на антибиотици. За сметка на това днес продадох Белисимата... Сега ще карам 147 на бензин, кефффффф...И започва издирване за нова белисима, която да отнеме сърцето ми за някоя и друга година. Не ми се даваше ама ми дадоха цената, която исках. Честито да е на колегата, взе си хубава кола.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Я зъм прозт и от модерни диалекти не вдявам!Пояснете детайли около въпросната зона!Да не е кат си си харесал някоя мацка а тя те мисли само за приятел и ти се оплаква от някой друг?Щот ко е така, кат по дрът мога да ви дам някой и друг съвет.
Я зъм прозт и от модерни диалекти не вдявам!Пояснете детайли около въпросната зона!Да не е кат си си харесал някоя мацка а тя те мисли само за приятел и ти се оплаква от някой друг?Щот ко е така, кат по дрът мога да ви дам някой и друг съвет.
Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :P
Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :P
Само да не се напива много, че да не вземе да заспи преди или не дай боже по време на овертюрата
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
... или по лошото да ти оповръща спалнята п.п. не ми се е случвало и слава богу п.п. сега очаквам ele да се включи и да ни тегли по една майна и да каже колко сме елементарни мъжете
Спи, повръща, поне ще излезеш от ситуацията Аз да ви се оплача - голям ужаст е при преминаването на МКБ Юнионбанк към Първа инвестиционна...Вчера отнесох два часа и половина висене в офиса им и все едно нищо...Дадоха ми някакъв токен за онлайн банкиране, който все още не работи, кредитната карта трябва да я взема от някакъв друг офис на майната си + редене по безкрайна S образна опашка...Трябва да мъкна и баща ми от село, за да си вземе новата дебитна карта, щото трябва само лично да дойде, с пълномощно нестава...На всичкото отгоре, бяха напраскали старата фамилия на жена ми по всички документи, при положение, че тя никога не им е била клиент и в старата банка си се водеше с новата фамилия, та от къде са я изровили нямам идея. И на всичкото това, госпожата започна да обяснява как жена ми трябва да си извади документ за съответствие на фамилиите от ЕСГРАОН-а, ама след върлото ни възражение се оправиха нещата и тя трябваше да си преиздаде всичките сгрешени документи наново, щото грешката си беше при тях. Сега тепърва очаквам проблеми с вноски по кредит, кредитна карта и комунални плащания и честно да ви кажа - повръща ми се!
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар