оплакване: нашия преди около 1/2г(беше на 1г5м) при блиска среща с ръба на спалнята се сдоби с 3 шева над веждата. Беше точно на рожденния ден на майка му. хвалба: доктора много добре се справи с/у 100лв (имахме си и направление за хирург) и вече почти не се забелязва че е шит.
Някой май е решил да си играе на блъскащи колички в градски условия , това си заслужава човек да си го направи и като го засече някой нахален тип с кеф да си оставиш боята от ролбара в/у него
Някой май е решил да си играе на блъскащи колички в градски условия , това си заслужава човек да си го направи и като го засече някой нахален тип с кеф да си оставиш боята от ролбара в/у него
Зависи къде е хванат този ролбар, знам че трябва да е на яко място по рамата, но тъй като тези коли нямат рама може да стане голяма беля.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
похвала : ЖТД-то почна да върви бая по добре след като му турих правите тръби ... оплакване : не ми стига .... ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 ПП ...едвам се движа почнах да ходя фитнес
Като сте почнали за килограми - свалих 30 килограма за 1 година, без някакви хапчета, спортуване и сериозни диети.Просто изключих тотално хляба от менюто - това хвалбаОплакване: Хване ме грипаХвалба: Да чукна на дърво, го изкарах го съвсем леко за 3 дни, за разлика от обкръжението ми, където го карат средно по седмица.Хвалба: Одобриха ме в една зъботехническа лаборатория и ще карам студентска практика тамОплакване: Някой пак краде горивото и обарва колите пред входа и май май ще се слагат камери.
Та да ви споделя мойто оплакване: появи се жълтата лампа на таблото огледах всичко си свети но и тя продължи да си свети, до един момент в който ми изгасна лампата за къси светлини на таблото. Паля колата и хоп и километража го няма/електронния/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .Някой ако има идея какво става нека сподели но на лично за да не спамим- благодаря
Коментар