Пълно е с глупаци с нерегулирани фарове. Направо откачам. Голямо оплакване.
Ти остави ами наскоро и аз бях от тях.. На доста народ извадих очите...Тръгвам за София много рано ( разбирай 2 през нощта) за да хващам ранен полет и насреща който ме срещне - мига та се къса, а и гледам фаровете ми светят - единия натам - другия насам...Как да е - стигнах до София и чак след седмица, на връщане получих прозрение - аз с Алфата не бях пътувал нощно време повече от 6 месеца, а тя междувременно беше преминала през разглобяване, боядисване и сглобяване... Явно бояджиите са я събрали ама няма кой да се сети да ги погледне накъде светят. Включително и аз.А съм с 5000к 55ватови ксенони на късите... Доста народ ослепя и ме опсува двете нощи - на отиване и на връщане.А нямаше как да спра и да ги ръчкам - хем тъмно, хем имаше колеги с мене, хем бързах...Това съм забравил да го пиша към оплакванията...Ама после ги регулирах отново идеално - това към хвалбите
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Хвалба: днес си взех изпита.Оплакване: трябваше да имам оценка доста над 3.Оплакване: трябваше да го взема още на първата дата, с оценка над 3, но .... и да спестя 50лв разходи.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
ПиснА ми от паркинг-хаоса пред зала Армеец при всяко събитие в залата. Дали са хората 100-200лв за билети за нещо си, дайте още 20 за едно такси, па си гледайте спокойно концерта, мача или каквото е там. Не, българинът ако трябва ще паркира на 3км от залата върху някой друг и ще пречи максимално на движението, но ще е с колата :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
ThE_PuNiSHeR и ти ли си в такова състояние на маднес? :D Много як клип, толкова се смях Оплакване: Лабрито няма да прогледне скоро.Няма да има коледен бонус.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ThE_PuNiSHeR и ти ли си в такова състояние на маднес? :D Много як клип, толкова се смях Оплакване: Лабрито няма да прогледне скоро.Няма да има коледен бонус.
Коментар