жената почна пак много да дудне свикнал съм и бърка ми концентрацията за работата свикнал съм и
Навика е голяма работа , лошото е, че понякога човек трябва да свиква с неща дето не са му много приятни Хвалба - утре най вероятно ще се обезглавява мотора
Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Ебати новогодишните подаръци (sok1)Похвал: Скоро ще разбера резултата от предпоследния си изпит.Утре финал.Петък-Никулден, мисля да изпусна парата с едно парти+ афтър :D
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?
Коментар