..........................4 тапи, 12 часа, нито едно бутване...
Още ли има кой да кеси на тапи Не е ли ясно вече, че най - резултатния метод си остана мъртва рибка "Драшкович"... Иска малко ходене, водене на примамката и малко по - специален такъм, но резултата е повече от добър... Щуката е хищник, който дебне от засада и не сменя местоположението си често... дали ще дремеш 1 или 12 часа все тая, ако я няма щуката - търсиш я на друго място. Естествено рибката трябва да е по размер и от същия водоем, за да сме маскимално близо до естествената храна на щуката... Естествено не изключвам някои от най - добрите изкуствени примамки като Meps Lusox и Meps Cyclop, но те са резултатни само в определени водоеми...
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Намерих си болтове за летите джанти, нааай-накрая, при това на добра цена Другото лято ще си житкам с тях!А това не знам като хвалба или оплакване да го пиша - на 9 ще да съм кръстник на един дребосък Сотирофф, покрепям напълно казаното от теб!От 2 години хвърлям на мъртво рибе и резултата спрямо тапите е много по-добър!
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Още ли има кой да кеси на тапи Не е ли ясно вече, че най - резултатния метод си остана мъртва рибка "Драшкович"...
Благодаря за лекцията! Само да спомена, че моят "Драшко" реши да остане някъде на дъното още на 3-тото замятане. И останаха само тапите...Все пак благодаря за лекцията, беше поучителна... Хвалба: пак съм с диодни лампи на мигачите и светят доста добре дори и през слънчев ден. :D
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
- Голяма, голяма хвалба - Днеска капарирахме Либрата, до месец сме с ново возило - Оплакване - Къчно с маргаритките трябва да си намери нов любящ собственик, няма да мога да храня 2 коли...
Коментар