pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване/Хвалба, истината е, че и аз не знам как да го категоризирам:Имам реална възможност да започна работа в U.K. фирма за онлайн съпорт. Със сегашния ми директор съм в прекрасни отношения, разяждам се отвътре за решението, което трябва да взема, и никак ама никак не искам да провеждам "онзи разговор" с настоящия ми шеф, но перспективите в сегашната и евентуално бъдещата ми работа са много различни......Не мога и да спя като хората, постоянно мисля
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
http://hundredpushups.com/ за машините по-горе, аз си цъкам от този сайт и съм си доволен
има и други подобни на този
Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Жива и здрава да ви е, колега!!! Да се отгледа с любов и търпение!!!Ewing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Честито! Да Ви е жива и здрава!Ewing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Жива и здрава да ви е колега. Радвайте се един на друг...И много я слушкайте. :PEwing написа:Хвалба: роди ми се дъщеричка!!!оплак: гузен съм, на два дни е и вече няколко пъти се оправдавам с нея пред "органите" като ме спират за говорене по телефона. То това е повода да говоря => не съм ги лъгал един вид.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Давай колега. С теб сме. Стискаме ти палци. Тук перспективите са само...във вид на удължена агония.Успех. Действай. Спасявайте се.tyson написа:Вчера ходих в офиса на фирмата, да погледам за какво става въпрос реално.Ебати якото. Решението е взето - мигрирам.Стискайте ми палци да напусна без ексцесии....Черта - и ново начало.Ewing - да ти е жива и здрава и много щастие и радост да ти носи!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар