Колеги, всички виждаме/четем, че колежката е получила страхотна новина, а именно трансплантация на бъбреци, която ще е безплатна за нея, но..........това но не е съвсем безплатно:Първо: Колежката ще пътува до Франция за пет дневни прегледи (може би и прегледите ще са безплатни, още не е сигурно до колкото разбрах), но пътните са от нейния джоб. Второ: Второто пътуване може би ще е с чартърен полет (който трябва да се плаща), защото не може да се бави заради донора, и престоят тогава ще е по-дълъг.Така: Моята идея е: всеки, който има желание и съответно възможност, да дари определена сума пари, защото в тези времена (с тези големи заплати) е непосилно всичко това за човек, който не е: депутат, мутра или наркодилър.Сметката е на името на Диляна КенановаБанка ПиреусBIC: PIRBBGSFIBAN (лв): BG59PIRB74014600710845Колеги, на който не му се ходи до банката - може да отиде до клон на ЕКОНТ и да прати парите до:гр.София офис Еконт (адресът му е ул. "Резбарска" 10)име на получател: Диляна Любенова КенановаКолежката да си напише моб. номер, че го нямам, а в Еконт го искат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Привет :D гледам темата поставена на видно място,за което съм много благодарна навсички съфорумци,модератори ,приятели,администратори ,оказващи ми подкрепа.Опитах се да добавя няколко документа.Както може да се види по-голямата битка е спечелена,макар че нямам още потвърждение,че сумата е постъпола по сметката на Френската клиника.Но щом е официално подписано се надявам да е така :D Сега се опитвам да получа точните дати,които ще бъдат предварителните изследвания.Те са на отделна оферта ,защото както е видно МЗ не поема други плащания освен самата трансплантация.Едва след приключването имще бъда включена във Френската листа на чакащи трансплантация.Работата върви доста мудно и незнам защо французите се притесняват,че ще ги излъжа и няма да си заплатя тези изследвания. А на мен освен писмото което са ми изпратили ми трябват и точни дати на хоспитализация,за да подам документи в НЗОК да бъдат заплатени от тях.Като здравноосигурен гражданин имам право да се лекувам във всека държава от ЕС съгласно формуляри S2 и Е-112.Съответо ако сама заплатя сумата на изследванията полсле мога да внеса молаба сумата да ми бъде възтановена евнтуално.Минава време,а ми се иска да вляза в тази прословута листа ,защото нещата и там не са от днес за утре. Надявам се скоро да имам по-добри новини
Прикачени файловеЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Аз чак сега виждам темата...Както и да е. Не искам да звучи както е модерно да се казва популистко, но темата е видяна 720 пъти. Става дума за живот. Никой няма да обеднее с 2,3, 5 или 10 лева. А за колежката това е животоспасяващо. ВСЕКИ може да е на нейното място. Бъдете хора и помогнете!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse

Краен срок няма .Сега чакам датите за първото си пътуване,което се предполага ще бъденачалото на април.
Коментар