Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за с. Джулюница - въпрос към Nino
Collapse
X
-
за с. Джулюница - въпрос към Nino
Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там.
В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често.
Punto SX 1.1 55Етикети: –
-
-
Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino
Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила!Punto SX написа:Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там.Nino написа:Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече.
В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често. 
Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino
Не няма за какво да се сърдя просто ми беше интересно да разбера как се е набило в главата това име на човек който ако не се лъжа е от Велинград./доста далеч от въпросното място/ :DNino написа:Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила!Punto SX написа:Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там.Nino написа:Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече.
Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?!
Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар