Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Женшене, я кажи колко пантрона се "зареждат" в пълнителя на АК? и не ми пиши 25бр. знам колко влизат вътре, ако ми кажеш ще те призная.
    25 нас ни караха да ги правим на границата,инак 31 май.Без този във цевта.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Женшене, я кажи колко пантрона се "зареждат" в пълнителя на АК? и не ми пиши 25бр. знам колко влизат вътре, ако ми кажеш ще те призная.
      Е това вече е несериозно.Разбира се ,че 30 бр.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Влизат и по повече, зависи от пълнителя.

Коментар

jenshen73 написа:
          ......................
          И какво научи?Ако бие наляво всеки път си приспадаш/добавяш грешката и така целиш 10-та. Ама по колко добавяш.... и на какво разстояние, защото и разстоянието има значение. По голяма глупост не бях чувал.П.С. Поне да те бяха научили как да си простреляш оръжието.

Коментар

chaveto написа:
            Tornado написа:
            Влизат и по повече, зависи от пълнителя.
            Уточни за коя модификасия пишеш. За АК-47- 30 патрона в пълнителя.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

S_BANKOV написа:
              Колега, така зададен въпроса ти би имал някаква цена в местната кръчма без достъп до интернет. Иначе, дори аджамия като мен, който никога не е хващал AK47 ще ти каже, че пълнителя побира 30 патрона. Стандартната бойна окомплектовка за моя род войски беше сумка с 4 пълнителя или общо 121 патрона с този, който аз бих оставил в цевта.
              chaveto написа:
              И какво научи?Ако бие наляво всеки път си приспадаш/добавяш грешката и така целиш 10-та. Ама по колко добавяш.... и на какво разстояние, защото и разстоянието има значение. По голяма глупост не бях чувал.П.С. Поне да те бяха научили как да си простреляш оръжието.
              Чаве, когато ти за сефте си чул за АК47 аз вече се бях научил да го разглобявам и сглобявам за норматив. Бил си нейде около 10-11 годишен. Милион пъти съм казвал да не си мерим пишките, дори да ми е по-малка - е по-дебела от твоята. Тъй, прострелването на всяко едно оръжие се прави индивидуално - един с един АК47 няма еднакви. Същото важи и за флоберките, а и за винтовките. ЗРУ Двина и Нева и те се прострелват - всяка година на Шабла. Приеми, че не разбирам от стрелба - последната ми такава е била, когато ти си правил твоята първа. Със здраве и да не ти се налага да си прострелваш нещо.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                ЗРУ Двина и Нева и те се прострелват - всяка година на Шабла.
                Двина-та я свалиха от въоръжение 1980-1981 година и я заместиха с Волхов. На Кичево и Галата още ли държат Нева-та?
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз когато съм чул/видял АК поне съм разбрал, че влизат повече от 30бр. в пълнителя.А когато аз съм произвел първият си изстрел с огнестрелно оръжие ти не си и виждал такова. Така, че е и по дебела от твоята.

Коментар

Искаме доказателства !!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      betuk написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      betuk написа:
                      Недей ми дава акъл, кво е автомат, и кво е пушка?!-знам къде и вкво е разликата на изпълнение, и двата моят да стрелят на автоматичен режим ,
                      Все пак май ще ти трябва малко акъл, защото разликата между автомат и автоматична пушка е от земята до небето...С 3 думи - немат нищо общо. :D
                      Брато, айде кажи тая разлика от небо и земо!?-Щото Ази кат служих в под:56460 ,не съм бил в час когато го преподаваха шапкарите пък всеки ден тичахме като луди над това поделение на 3км нагоре до шибаното стрелбище, пък камо ли из полето и дерето дето бе пригодено за учебно КСП. После година и няколко месеца ,пък маах крачоли на 5км от с.Средорек всеки ден с една почивка през седмицата,като тая почивка ходих до пощата в това село.
                      Колко и какъв вид стрелба има автомата, респ. авт. пушка?
                      Отбягваш ми въпроса!?- А то е принципа на деиствие "разликата от небо до земьо" ???- що се отнася за стрелбата, ето едно линкче за да видиш как стрелят двете пушкала http://www.youtube.com/watch?v=yW_dmjG-EXk
                      Fiat palio 1.7td

Коментар

Чаве, ланкаш глупости ... пак!Оптималното количество патрони в един пълнител на АК 47 е 30 ... всичко повече е извращение и е риск за стрелеца, защото оръжието може да засече.Прочети някои книжки, момче!Вярно е, че има пълнители, които стандартно да проектирани за 50, 100 и повече патрона, но те са по-скоро екзотика.Пренатегнатата пружина в пълнителя може да изиграе лоша шега на стрелеца ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Сега ме върнахте 25 години назад! Дори се сещам номера на автомата ми на заставата - ИК4353 - със сгъваем приклад! Бих казал - нямаше отклонения при стрелбата! Сега се чудя - след толкова тренировки с него - толкова съм го тръшкал по земите... биеше си точно! При нас наградата за добра стрелба беше да те оставят на мира! Провалилите се ги пращаха да чистят тоалетните!

Коментар

avvasilev написа:
                            Чаве, ланкаш глупости ... пак!Оптималното количество патрони в един пълнител на АК 47 е 30 ... всичко повече е извращение и е риск за стрелеца, защото оръжието може да засече.Прочети някои книжки, момче!Вярно е, че има пълнители, които стандартно да проектирани за 50, 100 и повече патрона, но те са по-скоро екзотика.Пренатегнатата пружина в пълнителя може да изиграе лоша шега на стрелеца ...
                            Значи мислиш, че аз ланкам глупости, е заради такива изказвания по форумите е пълно наистина с.... Значи много е опасно да вкараш 31бр. а никак не е опасно да си напълниш газовата бутилка на 100% резервоара до капачката......................................... ..........Аман от ........... изказвания. За АК е много по опасно да държиш патрон в цевта, да го въртиш...... за кайша от колкото да има 31бр в пълнителя, но явно не ги пише тези неща по книжките, момче

Коментар

Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)

Добре бе...Как са се провеждали инструктажи на караула в поделенията където сте бухали 31 патрона в пълнителят или не дай Боже с патрон в цевта
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

chaveto написа:
                                avvasilev написа:
                                Значи мислиш, че аз ланкам глупости, е заради такива изказвания по форумите е пълно наистина с.... Значи много е опасно да вкараш 31бр. а никак не е опасно да си напълниш газовата бутилка на 100% резервоара до капачката......................................... ..........Аман от ........... изказвания. За АК е много по опасно да държиш патрон в цевта, да го въртиш...... за кайша от колкото да има 31бр в пълнителя, но явно не ги пише тези неща по книжките, момче
                                Дай да видим къде АЗ съм написал, че пълненето на газова бутилка на 100% е безопасно ... карам дизел, все пак, не съм наясно с газовите уредби. А и говорим за пълнителя ... и си го пише всичко в книжките!Г-н Хинчев, аз като си отбивах военната служба в родния Ви град, съм попадал на доста по-големи идиоти ... стрелба в затворено помещение, стрелба от прозореца на караулното и др. ... кратуни всякакви!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X