S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
S_BANKOV написа:Женшене, я кажи колко пантрона се "зареждат" в пълнителя на АК? и не ми пиши 25бр. знам колко влизат вътре, ако ми кажеш ще те призная.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
jenshen73 написа:......................
Коментар
-
S_BANKOV написа:Женшене, я кажи колко пантрона се "зареждат" в пълнителя на АК? и не ми пиши 25бр. знам колко влизат вътре, ако ми кажеш ще те призная.chaveto написа:И какво научи?Ако бие наляво всеки път си приспадаш/добавяш грешката и така целиш 10-та. Ама по колко добавяш.... и на какво разстояние, защото и разстоянието има значение. По голяма глупост не бях чувал.П.С. Поне да те бяха научили как да си простреляш оръжието.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:Недей ми дава акъл, кво е автомат, и кво е пушка?!-знам къде и вкво е разликата на изпълнение, и двата моят да стрелят на автоматичен режим,
пък всеки ден тичахме като луди над това поделение на 3км нагоре до шибаното стрелбище, пък камо ли из полето и дерето дето бе пригодено за учебно КСП. После година и няколко месеца ,пък маах крачоли на 5км от с.Средорек всеки ден с една почивка през седмицата,като тая почивка ходих до пощата в това село.
http://www.youtube.com/watch?v=yW_dmjG-EXk
Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Чаве, ланкаш глупости ... пак!Оптималното количество патрони в един пълнител на АК 47 е 30 ... всичко повече е извращение и е риск за стрелеца, защото оръжието може да засече.Прочети някои книжки, момче!Вярно е, че има пълнители, които стандартно да проектирани за 50, 100 и повече патрона, но те са по-скоро екзотика.Пренатегнатата пружина в пълнителя може да изиграе лоша шега на стрелеца ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сега ме върнахте 25 години назад! Дори се сещам номера на автомата ми на заставата - ИК4353 - със сгъваем приклад! Бих казал - нямаше отклонения при стрелбата! Сега се чудя - след толкова тренировки с него - толкова съм го тръшкал по земите... биеше си точно! При нас наградата за добра стрелба беше да те оставят на мира! Провалилите се ги пращаха да чистят тоалетните!
Коментар
-
avvasilev написа:Чаве, ланкаш глупости ... пак!Оптималното количество патрони в един пълнител на АК 47 е 30 ... всичко повече е извращение и е риск за стрелеца, защото оръжието може да засече.Прочети някои книжки, момче!Вярно е, че има пълнители, които стандартно да проектирани за 50, 100 и повече патрона, но те са по-скоро екзотика.Пренатегнатата пружина в пълнителя може да изиграе лоша шега на стрелеца ...
Коментар
-
Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)
Добре бе...Как са се провеждали инструктажи на караула в поделенията където сте бухали 31 патрона в пълнителят или не дай Боже с патрон в цевтаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
chaveto написа:avvasilev написа:Чаве, ланкаш глупости ... пак!Оптималното количество патрони в един пълнител на АК 47 е 30 ... всичко повече е извращение и е риск за стрелеца, защото оръжието може да засече.Прочети някои книжки, момче!Вярно е, че има пълнители, които стандартно да проектирани за 50, 100 и повече патрона, но те са по-скоро екзотика.Пренатегнатата пружина в пълнителя може да изиграе лоша шега на стрелеца ...А и говорим за пълнителя ... и си го пише всичко в книжките!Г-н Хинчев, аз като си отбивах военната служба в родния Ви град, съм попадал на доста по-големи идиоти ... стрелба в затворено помещение, стрелба от прозореца на караулното и др. ... кратуни всякакви!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар