ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое е по-лошо да не платиш?
Collapse
X
-
Как се появиха тия ГО , че и са задължителни при всички случаи... Не ща да казвам, че сме агнета, но да запитам, как са се казвали и колко са стрували всички тия данъци, налози и плащания по време на турското робство?ogi28b написа:Гражданската е напълно задължителна, без значение дали искаш или не искаш да я правиш и без значение дали смяташ да караш колата на 1-ви януари или чак до лятото ще я държиш в гараж.Данъкът не е задължителен документ за носене и никой не може да ти държи сметка дали си го платил или не. Той си остава като задължение и вече ако решиш да минеш ГТП - тогава ще те питат (евентуално) за квитанцията. Или ако решиш да продаваш колата.Пращат ми писмо преди месец тия овньовци, за ГО, но по техния, си, овчи начин, за кола, която съм продал преди 3 години на адрес, на който не живея от 20 години, та, след една педя заплахи от санкции и глоби написано едно "В случай, че автомобила е продаден с редовни документи, се извиняваме за безпокойството."mitkodpd написа:ако колата ми седи в гараж кой ще ме санкционира че не си плащам гражданската?ogi28b написа:Гражданската е напълно задължителна, без значение дали искаш или не искаш да я правиш и без значение дали смяташ да караш колата на 1-ви януари или чак до лятото ще я държиш в гараж....
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
На мен гражданската и данъка общо са ми около 300лв. Не знам ти как празнуваш, но на мен това ми е бюджета за празнуването на няколко нови години. Не виждам как ще спестиш достатъчно да си платиш ГО и данъка, само от по-скромно посрещане на Нова година :DPASSARELLA написа:Принципно караш Нова година по-скромно и плащаш всичко - това е разумният вариант. Другото е неразумно
Коментар
-
Варна. А къде ти излиза 93 лв, на повечето места струва минимум 139 лв?campain написа:Според мен всичко трябва да се плаща,вече друг е въпроса какво получаваш насреща.Къде е този данък 217 лв за 115 к.с.?Че аз платих 93 левчета.Нещо такова: При 115 к.с. ГО =176 лв. Винетка =67 лв. Преглед =40 лв. Данък =217 лв.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар