Ми то наистина тези стикери понякога стоят странно лепнати от някой ,някога някъде. Примерно обозначението на държавите или среден пръст или другата кола ми е Ферари..
Ама все пак да го има може някой да вземе да се замисли
Предния пост нищо лично колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
Ей за всичките причини се сетихте ,ама за най-важната, не се сетихте. Айде жокер от мен.Каква е ролята на стикера за газова уредба?При евентуален пожар се обръща особено внимание на автомобилите с такъв стикер.При евентуално ПТП на пътя този стикер кара помагащите ви да обърнат внимание първо на бебето в колата,ако естествено има такова.Нали се сещате ,че между смачкани ламарини е по трудно да намери бебе ,отколкото възрастен в автомобила.
Коментар
-
Тези на колегите m0tion и M5kov, ми допадат. На фона на конкуренцията са супер, които общо взето са триъгълници с логото на марките, такива демек:
Това на пежо обаче ми грабна окото:
Само вместо син, да е нашето тъмно червено, естествено ще пише "Фиат Форум България", и на памперса на бебето логото на фиат. И все пак на колегите ми се струват по-хубави
РЕД: Прочетох мнението на Краси, прав е за тригълника
Коментар
-
ladesita написа:....От друга страна никой не попита защо точно така съм го написала
Ама ще ви оставя да видим дали някой изобщо ще си направи труда да се замисли....Айде от теб да е. Незнам кога ще осъзнаете, че светът не се върти около вас. Някои не ги осветлява тая мисъл, дори след като станат родители. Което е супер, мега, хипер тъжно ;( и в такъв случай само си чешете изиците тук. Искам да се обсъжда в тая тема ДИЗАЙНИ НА СТИКЕРИ, не всякакви други въпроси, дето ви хрумват! Моля....krasio_79bs написа:Ей за всичките причини се сетихте ,ама за най-важната, не се сетихте. Айде жокер от мен.Каква е ролята на стикера за газова уредба?При евентуален пожар се обръща особено внимание на автомобилите с такъв стикер.При евентуално ПТП на пътя този стикер кара помагащите ви да обърнат внимание първо на бебето в колата,ако естествено има такова.Нали се сещате ,че между смачкани ламарини е по трудно да намери бебе ,отколкото възрастен в автомобила.
Коментар
-
Екскюзми колежке ladesita!Даже не съм те разбрал ,че с мен се зачекваш за правописа и не намирам причина да се зачекваш с мен ,та да ме вмъкваш и в цитати.Ми щом няма да обсъждаме най-важната цел на подобни стикери ,дай да обсъдим дизайна.1.Къде въобще е връзката на твоят модел с форума?2.Къде е поне връзката с автомобилите ФИАТ?3.Дори и цвета на стикера няма нищо общо с ФИАТ.4.Каква е идеята на "Бебе возя"?5. Нима надписа "Бебе" не е достатъчен?Нима някой очаква нещо друго освен да го возиш?Отдавна са ми се изпарили мераците за стикери,флаери и тн. неща с цел популяризиране на форума.Просто винаги ще има недоволни.
Коментар
-
Понеже темата се изврати и запчнахМЕ безсмислени коментари относно предложенията, включително правопис, цветове, форма, шикалки... не може да се угоди на всички, затова предимство трябва да имат авторите. Моля, от това мое мнение насетне - в темата да бъдат публикувани само и единствено конкретни предложения под формата на картинки. Затова всяко мнение, което не съдържа картинка с предложение - ще отива в кофата, без изключение. Който може - да заповяда. Който не може - да не коментира труда на тези, които могат и полагат усилия. Аз не мога и прекратявам коментарите. Благодаря ви.
Коментар
-
Абе вие добре ли сте ?Колежката го е написала първо бебето, за да се набие на очи с по-големия шрифт "БЕБЕ" и да е в средата, а след това "возя" в по-малък шрифт, защото по-голям не се събира в рамката на стикера (долната част). Просто формата му е такава, че отдолу няма толкова място.Между впрочем тази форма изобщо и хич не ми харесва, но не това коментираме в момента.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Да се надяваме, че можещите ще отделят малко време след празниците и тогава ще има повече предложения. Изобщо не се притеснявайте на една и съща основа да променяте дребни детайли, например 3 различни вида шрифт, с 3 различни цвята, със сайта, без сайта, абе каквото ви хрумне, нека има повече предложения, ако ще и 100 да са - ще ги подредя и ще може да се гласува за всички. И нещо важно се сетих - ако не се лъжа - във векторните файлове може да се задава крайният размер, който ще излезе от принтера. Имайте предвид и него, защото накрая отивам с файла в рекламното студио и се печати така, както е. Да не се окаже, че е с размери 4х4 см или 40х40...
Коментар
-
Нищо от тук показаното не ми хареса. Честно...Трябва да се наблегне на няколко неща. Да НЕ Е шарено и да отвлича вниманието! Основната цел на такъв стикер е да показва, че в колата е възможно да се вози ДЕТЕ, не бебе! Всички останали надписи са един вид второстепенни.На запад се лепят основно такива стикери:
Така, че е добре да се помисли в тази насока.
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
На мен ми харесва.Опитай да събереш вместо бебе примерно "Малък фиат фен"GaTio2 написа:Реших и аз да опитам, не се получи много сполучливо. Стикера на първият колега ми харесва най-много.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар