ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
Новите електромери не мисля, че се нуждаят от часовник. При това аналогов
Не съм обаче 100% сигурен, че отдавна не се занимавам с електромери.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
-
Енерго про продава киловатчас нощна на 0,14 лв. Дневната е 0,21 лв. за киловатчас.В тези цени, които съм дал влизат всички такси за преноси и т.н."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Е нали се протестира! Ха сега извади от датата на първият протест датата, на която Яне внесе първият сигнал за енергиините далавери и ще разбереш за колко време масонският брат отговарящ за енергетиката в страната Р.Овч. е организирал пушилката/протестите. От колко време вече се практикува този принцип на действие - като те уличат в далавера направи сеир на публиката, та като се вдигне пушилката никой да не се сети за разкритията.Ей за 24 години не успяхте да им свикнете на методите на ДС. Убиха Луканов като куче на улицата, а вие още не сте разбрали до къде се простират пипалата на ТОКтопода.nikolce написа:Ето срещу кого/какво трябва да се протестира -> http://www.blitz.bg/news/article/183355Няма начин да няма начин!

Коментар
-
Толкова е около 48,12 до 49 лв.ogi28b написа:Предполагам, че днес или утре ще ми засекат тока. Изразходвал съм 157 киловатчаса на дневна тарифа и 107 на нощна. Очаквам около 47 лева сметка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Energo-Pro обявили, че февруарските сметки ще са -28%
Да бе, да...Иначе моята 03.01-04.02.2013 е почти същата като предната с 2 лв. разлика даун.....
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Моята е с 10лв. по-ниска. А като киловати е почти същата като миналогодишната ми.tyson написа:Energo-Pro обявили, че февруарските сметки ще са -28%
Да бе, да...Иначе моята 03.01-04.02.2013 е почти същата като предната с 2 лв. разлика даун.....
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
tyson написа:Новата ми сметка от 03.01.2013-02.02.2013 е 566лв. едва с 2лв. по-ниска от декември-януари.
,Поиграх си да си сметна средния разход на час, излиза 4,5 kw/h. Струва ми се нормален или
По повод разходите у нас само за информация, ще ви кажа нещо интересно според мен. Имам познат, който от около годино живее и работи в Москва, като е там със семейството си-четиричленно. Остана много изненадан за 10 дневния си престой по нова година в собственото му жилище, като получи сметка за газ - 330 лева, при положение, че жилището му е с изолации по всички правила и не е жалил средства за това. Та в скъпия град Москва, разходите за наем и всичко останало - ток, газ, вода,отопление..... са 530 евро, забележете с наема. Излиза, че в България при добре познатият на всички стандарт на живот, разходите могат да бъдат и по-големи, от същите в Москва. Та 600 лева ток в България за месец в собствено жилище или 1000лева за газ, надминава подобните разходи в Москва, един от най-скъпите градове в света.tyson написа:Energo-Pro обявили, че февруарските сметки ще са -28%
Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар