Да, викахме ги преди две години, хората пред мен замериха, казаха че всичко е точно. А след това поне два пъти съм ги засичал да правят внезапни проверки за разни включвания.За мен големите причини са последен етаж, студено изложение и ’големия климатик в малката стая, малкия в голямата’. Плюс ползването на сушилня. Лятото ще разменям климатиците, да видим...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
И при нас е така!150 предишна сметка, сега дойде 290 лв.Май не са идвали да засичат и са си писали сметки на някаква база за предишната сметка?!ls1 написа:Дойде следващата сметка. От 6 декември до 8 януари - 300лв ток. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
F31 BMW 320d
Коментар
-
Да колеги, някакви нелогично високи сметки не само като пари, а и като киловати спрямо миналата година получих и аз. Като разликата спрямо миналата година би трябвало да е в моя полза след като минах от конвенционален климатик 12 Мидея на DC Инвертор Генерал.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Тия от енергото имат такива зверски такси ,че повече от 50% от сметката е такси и данъци.То достъп до на майка им мрежата,достъп до на леля им мрежата,то достъп до загубената девственост на всичките им роднини по дамска линия... И така от 210 лв сметка ел енергията е само 96.50лв.Кога ли и мобилните оператори ще се сетят да ни цакат с достъп до мрежа и тн. ?
Коментар
-
И при Енерго Про е така. Над 50% от фактурата е за такси + ДДС-то. ...........Ще покажа скоро новата си фактурка.....
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
за ноември беше 134лв...за декември 219лв...
Нищо не съм ползвал повече...и в двата случая климатиците не съм ги спирал...денем като ме няма са на 19 вечер зависи в коя стая съм на 25-6-7...отделно дадох и 60лв за 1 кубик дърва за камината...значи разходи за отопление и ток за декември - 279лв...това за сам човек в 60кв.м апартамент...
ужас...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар