Сега само някой да не каже, че слага и ванилия в ракията. Пил съм такъв бълвоч и за малко да се отвратя завинаги от любимото ми питие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за силна ракия.
Collapse
X
-
Интересен микс. Сигурно е преварка от съответните видове плодови ракии, смесени заедно. Иначе са доста разнородни като зреене и едва ли биха могли да ферментират по едно и също време...Huku написа:За моя вкус след като я пробвах.. си е екстра... страхотен вкус и мирис ( Все пак е от: Череши, Прскови, Ябълки, Сливи, Грозде, Круши и Кайсии) и както каза колегата, оставям я така... предполагам около 65 градуса... Пък на който му е силна... да яде повече салата и повече лед да слагаFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Въпрос за силна ракия.
Коцев , а вече започналите да ферментират ябълки от земята могат ли да се мелят или само здрави плодове?Три ябълкови дръвчета имаме и даже не мога да ги харижа на някогокоцев написа:По въпроса с ферментацията един набор от Троянския край където имат много ябълки есенно време смели ябълките и ги сложи в найлонови чували и завърже хубаво чувалите . Чак напролет през Април и Май месец ги вари и казва че няма проблем .
. Хвърлихме ги в един трап накрая
..
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Два бидона в единя счукани със чук на пънче ябълки и круши, а в другият всичко без череши, черешети бяха отделно. Всичко се пече (вари веднъж) и след като е готво престоява две седмици и всичко се преварявя на ново, само че заедно... Вкуса е уникален... Все едно пиеш компот но те загрява приятно в гърлото и коремаstivst написа:Интересен микс. Сигурно е преварка от съответните видове плодови ракии, смесени заедно. Иначе са доста разнородни като зреене и едва ли биха могли да ферментират по едно и също време...Huku написа:За моя вкус след като я пробвах.. си е екстра... страхотен вкус и мирис ( Все пак е от: Череши, Праскови, Ябълки, Сливи, Грозде, Круши и Кайсии) и както каза колегата, оставям я така... предполагам около 65 градуса... Пък на който му е силна... да яде повече салата и повече лед да слага

--------------------
Коментар
-
Абе ако са съвсем загнили не бива.Иначе паднали, наранени. частично с петна - никакъв проблем - варил съм.Французите й викат на ябълковата ракия - Калвадос
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...D0%BA%D0%B0%29
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse


Коментар