rebel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно таблет
Collapse
X
-
Не ме четеш, което е грешка, караща ме да пиша много. ЗЗД е Закон за Задълженията и Договорите. Според него фирмата НЕ Е длъжна да продава устройства с 2 години гаранция на фирми, а само фирми пазарят в Метро. ЗЗП е Закон за Защита на Потребителите и според него фирмите са длъжни да осигурят съответствие с договора за продажба в срок от 24 месеца. Когато се пазари от Метро в сила са клаузите от ЗЗД, защото продажбата се реализира към юридическо, а не към физическо лице. Всичко останало е блус
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Я вижте тоя:http://www.focalprice.com/CE0223X/KO...L7tvO95Eg8За 260лв ми се струва много добре...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
според мен за тия пари може да се намери с GPS и Bluetooth иначе не е лошя някои да каже как да направя да не се стартират приложенията заедно с таблета а ръчно,че доста рам ми дърпат и някоя програма която да ми показва кое колко рам дърпаYavor написа:Я вижте тоя:http://www.focalprice.com/CE0223X/KO...L7tvO95Eg8За 260лв ми се струва много добре...
Коментар
-
Колеги,помогнете да реша какво да купя:http://privileg.bg/bg/shop/details/1...eg-mid-97.htmlhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...TAB-A200-BLACKили на Илко предложението
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
според мен и двата са хубави зависи вече от цената и виж каква поддръжка има от сайта на производителя в смисъл ако решиш да го руутнеш дали после ще може да си намериш стоковия ром.На привилега са написали и кои 3G външни модеми поддържаМежду другото вчера си взех от Глобул новата им флашка 3G HUAWEI E355 имат промоция за целия срок на договора вместо 1000мб получаваш 2000мб с отстъпките които ползвам за 5лв на месец
Коментар
-
WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...RIVILEG-MID-97ogi28b написа:Този Привилег колко пари е? Изглежда 1:1 като Акрона на Илко.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Явка, скъп е, но виж сравнението с Ай Пад 2!!!Yavor написа:WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Ама Акрона е 1:1, а и бъди сигурен че и Ейсъра ги може същите неща. А сравнението с Айпад 2 е доста тенденциозно. Аз в момента пиша от Айпад 2 и да ти кажа нищо от посочените неща не ми липсва. Ама съвсем. Единствено флаша, ама се свиква. А и рекламите по сайтовете са по малко.blagun написа:Явка, скъп е, но виж сравнението с Ай Пад 2!!!Yavor написа:WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Аcer-a e със слаба батерия, както каза benzol..Флаш-а за мен е нещо, което НЕ трябва да липсва в един смартфон или таблет.Yavor написа:Ама Акрона е 1:1, а и бъди сигурен че и Ейсъра ги може същите неща. А сравнението с Айпад 2 е доста тенденциозно. Аз в момента пиша от Айпад 2 и да ти кажа нищо от посочените неща не ми липсва. Ама съвсем. Единствено флаша, ама се свиква. А и рекламите по сайтовете са по малко.blagun написа:Явка, скъп е, но виж сравнението с Ай Пад 2!!!Yavor написа:WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
За 450 вземаш 32-гигабайтов Акрон с 3G модем. Ако имаш телефон с точка за достъп (хотспот, както е модерно по рекламите) - не ти трябва и това 3G. Вземаш си за 300 парцала 16-гигабайтовия модел, за 20 лева вземаш една 16 гигабайтова карта, или за 40 - 32 гигабайтова и си пушка. Ако направиш подобно сравнение между акрона и привилега, везните ще наклонят към акрона така, както привилега срещу онова ай-нещо.
Коментар
-
Оги, имам хотспот и затова не търся с 3G. Мисля да взема Акронаogi28b написа:За 450 вземаш 32-гигабайтов Акрон с 3G модем. Ако имаш телефон с точка за достъп (хотспот, както е модерно по рекламите) - не ти трябва и това 3G. Вземаш си за 300 парцала 16-гигабайтовия модел, за 20 лева вземаш една 16 гигабайтова карта, или за 40 - 32 гигабайтова и си пушка. Ако направиш подобно сравнение между акрона и привилега, везните ще наклонят към акрона така, както привилега срещу онова ай-нещо.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар