Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rebel написа:
    jenshen73 написа:
    benzol написа:
    ее ама не е , пак и маи няма да го руутвам че няма да ми признаят гаранцията ако стане нещо
    Ти каква точно гаранция очакваш за тая тачка? Нали се сещаш, че от МЕТРО стоките са по ЗЗД, а не по ЗЗП?
    Не е точно така, гаранцията в случая не е от метро, ами от фирмата която внася въпросните таблети, а те са доста разбрани! Но по-добре да не го руутва!
    Не ме четеш, което е грешка, караща ме да пиша много. ЗЗД е Закон за Задълженията и Договорите. Според него фирмата НЕ Е длъжна да продава устройства с 2 години гаранция на фирми, а само фирми пазарят в Метро. ЗЗП е Закон за Защита на Потребителите и според него фирмите са длъжни да осигурят съответствие с договора за продажба в срок от 24 месеца. Когато се пазари от Метро в сила са клаузите от ЗЗД, защото продажбата се реализира към юридическо, а не към физическо лице. Всичко останало е блус
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Я вижте тоя:http://www.focalprice.com/CE0223X/KO...L7tvO95Eg8За 260лв ми се струва много добре...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Я вижте тоя:http://www.focalprice.com/CE0223X/KO...L7tvO95Eg8За 260лв ми се струва много добре...
        според мен за тия пари може да се намери с GPS и Bluetooth иначе не е лошя някои да каже как да направя да не се стартират приложенията заедно с таблета а ръчно,че доста рам ми дърпат и някоя програма която да ми показва кое колко рам дърпа

Коментар

Колеги,помогнете да реша какво да купя:http://privileg.bg/bg/shop/details/1...eg-mid-97.htmlhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...TAB-A200-BLACKили на Илко предложението
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

според мен и двата са хубави зависи вече от цената и виж каква поддръжка има от сайта на производителя в смисъл ако решиш да го руутнеш дали после ще може да си намериш стоковия ром.На привилега са написали и кои 3G външни модеми поддържаМежду другото вчера си взех от Глобул новата им флашка 3G HUAWEI E355 имат промоция за целия срок на договора вместо 1000мб получаваш 2000мб с отстъпките които ползвам за 5лв на месец

Коментар

Този Привилег колко пари е? Изглежда 1:1 като Акрона на Илко.

Коментар

ogi28b написа:
                http://poruchai.bg/product/397/kupi-izgodno-tablet-privileg-mid-97-16-gb-s-novia-android-4-0-i-protsesor-1ghz.html

Коментар

WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!

Коментар

ogi28b написа:
                    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...RIVILEG-MID-97
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Yavor написа:
                      WOW!Много скъп тоз Привилег ми се струва, за марката си. Ако се дават тия пари - по дабре Ейсъра тогава. А най добре - на Илко Акрона, че е и само на 300лв в момента!
                      Явка, скъп е, но виж сравнението с Ай Пад 2!!!
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

а и батерията на PRIVILEG MID-97 е Li-Ion 7200 mAh а на ICONIA TAB A200 BLACK Li-Po 3260 mAh

Коментар

blagun написа:
                          Yavor написа:
                          Ама Акрона е 1:1, а и бъди сигурен че и Ейсъра ги може същите неща. А сравнението с Айпад 2 е доста тенденциозно. Аз в момента пиша от Айпад 2 и да ти кажа нищо от посочените неща не ми липсва. Ама съвсем. Единствено флаша, ама се свиква. А и рекламите по сайтовете са по малко.

Коментар

Yavor написа:
                            blagun написа:
                            Yavor написа:
                            Ама Акрона е 1:1, а и бъди сигурен че и Ейсъра ги може същите неща. А сравнението с Айпад 2 е доста тенденциозно. Аз в момента пиша от Айпад 2 и да ти кажа нищо от посочените неща не ми липсва. Ама съвсем. Единствено флаша, ама се свиква. А и рекламите по сайтовете са по малко.
                            Аcer-a e със слаба батерия, както каза benzol..Флаш-а за мен е нещо, което НЕ трябва да липсва в един смартфон или таблет.
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

За 450 вземаш 32-гигабайтов Акрон с 3G модем. Ако имаш телефон с точка за достъп (хотспот, както е модерно по рекламите) - не ти трябва и това 3G. Вземаш си за 300 парцала 16-гигабайтовия модел, за 20 лева вземаш една 16 гигабайтова карта, или за 40 - 32 гигабайтова и си пушка. Ако направиш подобно сравнение между акрона и привилега, везните ще наклонят към акрона така, както привилега срещу онова ай-нещо.

Коментар

ogi28b написа:
                                За 450 вземаш 32-гигабайтов Акрон с 3G модем. Ако имаш телефон с точка за достъп (хотспот, както е модерно по рекламите) - не ти трябва и това 3G. Вземаш си за 300 парцала 16-гигабайтовия модел, за 20 лева вземаш една 16 гигабайтова карта, или за 40 - 32 гигабайтова и си пушка. Ако направиш подобно сравнение между акрона и привилега, везните ще наклонят към акрона така, както привилега срещу онова ай-нещо.
                                Оги, имам хотспот и затова не търся с 3G. Мисля да взема Акрона
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X