Колко пъти щеше да свършва света?Помните ли?Нека направим едно списъче ...
Няма да забрава единия път когато щеше да свършва света 2000-ната година Интерсервиз Узунови бяха пуснали "адската примоция" купуваш сега плащаш догодина... Що народ си накупиха ненужни вещи с идеята че няма да ги плащат...
Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Колко пъти щеше да свършва света?Помните ли?Нека направим едно списъче ...
Няма да забрава единия път когато щеше да свършва света 2000-ната година Интерсервиз Узунови бяха пуснали "адската примоция" купуваш сега плащаш догодина... Що народ си накупиха ненужни вещи с идеята че няма да ги плащат...
Кат толкоз им е акъла, да купуват. Аз па ше седна и ше чакам да свърши света. Нищо нема да права. Ще си играем с детето с една жаба и тва е
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Е, остава един месец до края на света. Тъй казали маите, май. Как се приготвяте? Живеете ли всеки ден сякаш е последен?
Тоя край на света не се състоя и е в главите само на неграмотни хора, ъъъъ... много малкото, които не знаят, че "краят на света" по календара на маите /т.е. тази дата е минала вече/ е минал вече, обаче и аз не знам защо, света, след като е съществувал безброй много години, изведнъж не е разбрал, че по шибания календар на маите трябва да прекрати съществуванието си...
Абе не знам, ама сигурно има някой който чете темата, пляска се по челото и си вика ’И аз за какво направих толкоз бидона със зеле за цяла зима, а?’. :D
Яворе, не знам заем друг ще теглиш ли, ама разни наденици дето правиш мисля е време да събереш форума да ги кусат, че зян ще стане... :D А после отиваме всички пред банката и
Яворе, не знам заем друг ще теглиш ли, ама разни наденици дето правиш мисля е време да събереш форума да ги кусат, че зян ще стане... :D А после отиваме всички пред банката и
Пред банка така не се прави, освен ако не те влече "мъжката любов" ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
То това тълкуване е най-голямата глупост на журналистите. Маите са казали, че започва нова ера/цикъл. Ама видиш ли понеже е края на предишният, що пък да не е край изобщо. Общо взето на 21-ви пак според маите, бележи преход от "тъмен" към "светъл" период.
Коментар